Της... προπαγάνδας έγινε με τους ορισμούς του Κυπέλλου

Στους ρυθμούς της... χορεύει η ΚΕΔ!!!
Η ΚΕΔ δίνει την εντύπωση ότι βρίσκεται στον… κόσμο της προπαγάνδας, αφού αν κοιτάξει κάποιος τους ορισμούς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου δίνει την εντύπωση από επηρεάζεται από το επικοινωνιακό της σύστημα. Κορυφαία περίπτωση ο ορισμός του Γιάχου στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ, όμως δεν πάνε πίσω και οι επιλογές των Μάνταλου για το Γιάννινα-Παναθηναϊκός και Καραντώνη για το Καλλονή-ΠΑΟΚ. Είναι οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16», άρα τυχόν διαιτητικά λάθη μπορεί να στοιχήσουν ενόψει των ρεβάνς.
Είναι δυνατόν ο Γιάχος να έχει ευνοήσει την ΑΕΚ στο προηγούμενο παιχνίδι που σφύριξε ο 40χρονος ρέφερι, να έχει τιμωρηθεί και η ΚΕΔ να τον ορίζει σε ματς της ίδιας ομάδας μετά το… ξεπάγωμα;  
Την τελευταία φορά που ο Μάνταλος συνάντησε τα Γιάννινα, στο ματς της 9ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, άφησε εύκολα τους Ηπειρώτες με εννέα παίκτες. Στον ΠΑΣ έχουν να λένε, επειδή στα παιχνίδια τους «χόρτασε» να δείχνει κάρτες και συνολικά στα τέσσερα τελευταία έδειξε τέσσερις κόκκινες και 15 κίτρινες! Στο μοναδικό ματς της τελευταίας διετίας που δεν απέβαλε παίκτη του ΠΑΣ ήταν με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (2-2) στις 06/12/14.
Τέλος, ο Καραντώνης δεν είχε δείξει ότι μπορούσε να μπει σε παιχνίδι όπως Καλλονή-ΠΑΟΚ, καθώς δεν είναι μόνο άπειρος αλλά και της ΕΠΣ Ημαθίας, δηλαδή ένωσης της Βορείου Ελλάδας. Πήρε δεύτερο σερί ορισμό, καθώς το περασμένο Σάββατο σφύριξε Αστέρας-Πανθρακικός 4-0, ένα ματς που δεν του έτυχαν δύσκολες φάσεις.
Τους ορισμούς του Κυπέλλου κάνουν από κοινού οι Σωμαρακάκης, Γενναίος;

Γιατί ο Γιάχος ξανά στην ΑΕΚ; Τόσοι διαιτητές υπάρχουν!