Κόντεψε να ...γίνει σεισμός και να ...σηκωθεί τσουνάμι από την αγκωνιά του Τζαβέλλα στον Ξύδα, όμως ο Κομίνης δεν έδωσε το πέναλτι και την κόκκινη! - Ο διεθνής ρέφερι τα έκανε πιο μαντάρα και από το ματς της περσινής αγωνιστικής περιόδου!!!



Αφού δεν είδε αυτή την αγκωνιά του Τζαβέλλα στον Ξύδα (ΠΑΟΚ-Καλλονή 3-0 για το Κύπελλο), ο Κομίνης (Θεσπρωτίας) τότε γιατί  να ορίζουν διαιτητές στους αγώνες; Η πεναλτάρα, που δεν είναι απλά ορισμός είναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ, έγινε στο 23’ και όταν το ματς ήταν στο 0-0, καθώς ο ΠΑΟΚ πέτυχε όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Αν δινόταν το πέναλτι η Καλλονή θα είχε πιθανότητες να ανοίξει το σκορ, κάνοντας και σημαντικό βήμα για την πρόκριση, αφού στο πρώτο ματς είχε νικήσει 2-1.
«Μαντάρα» τα είχε κάνει ο Κομίνης (Θεσπρωτίας) στο ματς του περσινού πρωταθλήματος ΠΑΟΚ – Καλλονή 1-1. Τυχαίο ή όχι αλλά από τότε (24/08/14) δεν είχε οριστεί ξανά σε παιχνίδι της Καλλονής, μέχρι τη φετινή φάση των "16" του Κυπέλλου.   
Στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της σεζόν 2014-15 λοιπόν, ο Κομίνης  έκοψε επίθεση, με προϋποθέσεις, του Λεοζίνιο για να δώσει κίτρινη στον Σπυρόπουλο που είχε κάνει φάουλ, ενώ θα μπορούσε να αφήσει την επίθεση να συνεχιστεί και να δείξει μετά την κάρτα. Στο 30’ ο Σπυρόπουλος πάλι, ο οποίος είχε ήδη μια κίτρινη, ανέτρεψε τον Καλτσά, λίγο πριν μπει στη μεγάλη περιοχή. Ηταν ο ορισμός του φάουλ και της αποβολής στον παίκτη του ΠΑΟΚ. Όμως, ο Κομίνης δεν έπραξε τίποτα από τα δυο.
Το ματς της Πέμπτης 14/01 ήταν το πρώτο του Κομίνη με το σήμα του διεθνή…

Κα-τα-πλη-κτι-κά!!!!!!!

Σχόλια