"Εξαφάνισαν" πάλι τον Παππά! - Τον τιμώρησαν προπαγάνδα και ΚΕΔ!

Αντί ο Παππάς να στηριχθεί μετά την 100 % σύμφωνη με τον κανονισμό απόφασή του, για την οποία δικαιώθηκε και από τον αθλητικό δικαστή της Λίγκας και από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, να μη διεξαχθεί ο αγώνας Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ο Αθηναίος ρέφερι «εξαφανίστηκε» μέχρι να βγει η πρωτόδικη απόφαση.
Όταν βγήκε η πρωτόδικη απόφαση για τα πρωτοφανή επεισόδια της Λεωφόρου ο Παππάς  πήρε δυο ορισμούς ως πρώτος διαιτητής στο πρωτάθλημα και έναν στο Κύπελλο, συγκεκριμένα στο Απόλλων-Ολυμπιακός 1-2 στις 16/12. Όμως, η ΚΕΔ τον «εξαφάνισε» για δεύτερη φορά. Τι έχει συμβεί; Οι παράγοντες της διαιτησίας πάλι «χορεύουν» στο ρυθμό της προπαγάνδας που πέρασε τον Παππά από την τρύπα της βελόνας για το ματς των «ερυθρολεύκων» στη Ριζούπολη. Δεν τον έκρινε καλό η προπαγάνδα, «πάει» ο Παππάς!

Και πάμε στις συμπτώσεις: Και στην πρωτόδικη εκδίκαση της υπόθεσης-«ζούγκλα» στη Λεωφόρο και στην προσφυγή του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ο ΠΑΟ έριξε τις ευθύνες στον Παππά. Την ίδια μέρα με το ματς Απόλλων-Ολυμπιακός 1-2 εκδικάζονταν η έφεση του ΠΑΟ, άρα ο Παππάς δεν στοχοποιήθηκε τυχαία με αφορμή το ματς της Ριζούπολης. Ομως, τον… τιμώρησαν προπαγάνδα και ΚΕΔ μαζί.
Ο Σωμαρακάκης τι λέει για όλα αυτά;