Απίστευτες αποδοκιμασίες κατά του Αρετόπουλου και το 50-50 έγινε… καπνός – Γιατί πήγαν… περίπατο τα μαθήματα του Τεβεκέλη

***Ανύπαρκτος ο Καραντώνης στο ρόλο του τέταρτου διαιτητή
ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0
Γκολ: 17' Πέλκας, 77' Μακ
Κάρτες: 36' Χατζηισαΐας, 37' Κίτσιου, 39' Λέοβατς - 21' Παντελιάδης, 39' Λούι, 41' Δημούτσος, 49' Άντονι
Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Κούρεντας,
Νταλούκας (Τρικάλων)
4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)
Παρατηρητής: Λιόλιος (Λάρισας)

«Μην δώσετε δικαιώματα να κάνει ζημιά ο Αρετόπουλος. Προσέξετε τις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά σας μην έχουμε τσάμπα κάρτες», είναι οι συστάσεις που έκαναν στους παίκτες οι παράγοντες του ΠΑΟΚ, με πρώτο και καλύτερο (πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ που γράφτηκε στον γραπτό και η ηλεκτρονικό Τύπο) τον σύμβουλο σε θέμα διαιτησίας, Μάλαμα Τεβεκέλη. Όμως, φαίνεται πως τα μαθήματα πήγαν περίπατο, καθώς οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν απείθαρχοι, και αν ο Αρετόπουλος δεν είχε επηρεαστεί από τις αποδοκιμασίες σε βάρος του μπορούσε να δείξει μέχρι και κόκκινη στο μαρκάρισμα του Μακ που προκάλεσε τον τραυματισμό του Σανκαρέ στο κεφάλι (45+1’). Όπως θα μπορούσε να αποβάλει και τον Πέλκα στο 73’ που πήγε με τις τάπες στον Δημούτσο.
Στην Τούμπα ο Αρετόπουλος σφύριξε μέσα σε κλίμα έντονης αμφισβήτησης και έπρεπε να αποδείξει πως δεν είναι… ελέφαντας. Τέτοια κατάσταση δεν είχε προηγούμενο, αφού τον αμφισβητούσαν σε κάθε απόφασή του. Φυσικά και δεν υπάρχει τίποτα στο πέσιμο του Μυστακίδη στο 10’ αφού ο Ντούντου δεν υπέπεσε σε παράβαση. Πέναλτι δεν υπάρχει ούτε στο 44’ αφού το χέρι του Λούι, στο σουτ του Λέοβατς, ήταν κολλημένο.
Η κερκίδα έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της κατά του Αρετόπουλου. Στο 6’ ζητούσαν κίτρινη στον Ντούντου για μαρκάρισμα στο κέντρο που ο ρέφερι άφησε το πλεονέκτημα, ενώ κάρτα ίδιου χρώματος (που δεν βγήκε) ήταν το μαρκάρισμα του Κίτσιου στον Παντελιάδη στο 8’. Υπάρχουν κι άλλες κίτρινες που δεν έβγαλε ο Αρετόπουλος (όπως σε βουτιά του Πέλκα στο 43’ ή στον Χατζηισαϊα σε μαρκάρισμα επί του Ζησόπουλου στο 52’).
Απέτυχε και ο Καραντώνης στο ρόλο του τέταρτου διαιτητή. Στο 42’ ο Τούντορ «μπούκαρε» στο γήπεδο μετά από διαφωνία του Αρετόπουλου με τον βοηθό Κούρεντα, καθώς ο μεν πρώτος έδωσε φάουλ, ο δε δεύτερος πλάγιο άουτ. Επίσης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ διαμαρτύρονταν για όλες τις υποδείξεις οφσάιντ στον πρώτο βοηθό, παρότι ο Κούρεντας σωστά σταμάτησε τον Μακ στο 80’ και στο 89’.
Στο 59’ ο Νταλούκας σημείωσε οφσάιντ στον Παντελιάδη, ο οποίος είναι τουλάχιστον στην ίδια ευθεία με τον Κίτσιου.