Η... εφεύρεση συναντήσεων και οι λεπτομέρειες που τις διαψεύδουν

***Όμως, επιβεβαιώνουν το διαρκές σχέδιο στοχοποίησης και τρομοκρατίας των διαιτητών από συγκεκριμένη πλευρά


Κατ’ αρχήν δεν έγινε καμία συνάντηση διαιτητών με κανέναν εκτός του χώρου της διαιτησίας, μετά το δευτεριάτικο μάθημα στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών της Αθήνας. Οι συγκεκριμένοι ρέφερι που αναφέρονται ήταν συγκεντρωμένοι στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου βρίσκονται τα γραφεία και ο ένας ρέφερι δεν είναι αυτός που αναφέρουν αλλά κάποιος άλλος. Φυσικά τους είδε όλος ο κόσμος. Μετά τη λήξη της κουβέντας τους, σύμφωνα με πληροφορίες, χωρίστηκαν και αναχώρησαν διαφορετικούς προορισμούς, άρα δεν βγήκαν μαζί.
Τέλος καλό, όλα καλά…
Αυτό θα ίσχυε αν δεν υπήρχε, όπως φαίνεται, σχέδιο στοχοποίησης και τρομoκρατίας κατά διαιτητών και βοηθών…
Και εξηγούμε: Τα «πηγαδάκια» έξω από τα γραφεία του ΣΑΔ μεταξύ των διαιτητών (όχι μόνο των συγκεκριμένων) είναι συνηθισμένο φαινόμενο μετά από κάθε δευτεριάτικη συνάντηση. Όμως, μετά τα τελευταία σενάρια φαντασίας φαίνεται (μήπως αυτό αποτελεί και συμπέρασμα;) πως είναι «επικίνδυνο» οι Αθηναίοι ρέφερι και βοηθοί να μετέχουν στις καθιερωμένες συγκεντρώσεις της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αθήνας, οι οποίες γίνονται στα γραφεία του ΣΑΔ!!!
Αποδείχθηκε ότι δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει και τι θα φανταστούν, προκειμένου για να πλήξουν τον οποιοδήποτε, ο οποίος έχει στοχοποιηθεί!!
Ας περάσουμε στις λεπτομέρειες: Δεν υπήρχε περίπτωση οι ρέφερι να προτιμήσουν να πάνε για καφέ ή για ποτό σε μαγαζί στο Θησείο. Ειδικά στο συγκεκριμένο, που όπως μας είπαν ανήκει σε παράγοντα σωματείου με γνωστά τα οπαδικά του αισθήματα και την φιλία του με παράγοντα της διαιτησίας. Με βάση το τελευταίο, θεωρείται δεδομένο ότι σε διάστημα μικρότερο από πέντε λεπτά, θα έβγαιναν στην… αναφορά.  
Σχεδόν όλες οι καφετέριες έχουν κάμερες. Αυτό ισχύει και για το συγκεκριμένο κατάστημα; Αν έχουν υλικό από βίντεο, ακόμη και φωτογραφίες, γιατί δεν θα τα έβγαζαν;

Μετά το τελευταίο φανταστικό σενάριο, αν υπάρξει "ντου", ή κάτι σοβαρότερο, σε βάρος διαιτητή της Αθήνας, μετά από δευτεριάτικο μάθημα, ποιός ή ποιοί θα έχουν την ευθύνη;