Πολλά θετικά στοιχεία, μια κακή στιγμή

24η Αγωνιστική
ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2-1
Γκολ: Μάρκοβιτς (20'), Ελλακόπουλος (56')
Κάρτες: Αναστασιάδης (34'), Φαβάλι (41'), Μίκιτς (92'), Μπραούλιο (94') - Ντίνας (26'), Γκνιάτιτς (55')
Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών),
Καμπούρης (Εύβοιας)
4ος: Κύζας (Δράμας)
Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής)

Καλές θέσεις μέσα στο γήπεδο, έκανε χρήση του πλεονεκτήματος και σωστή διαχείριση με τις κάρτες. Επίσης, έμπαινε και στις περιοχές. Αυτά σε γενικές γραμμές είναι τα θετικά στοιχεία του Αγγελου Ευαγγέλου, ο οποίος όμως δεν έδωσε πέναλτι στους φιλοξενούμενους στο 77’ σε κακή έξοδο του Δαύκου και ανατροπή του Ντίνα, τον οποίο έσπρωξε και ο Σπυρόπουλος. Αν δεν είχε το άγχος του πρωτάρη, καθώς είναι ρέφερι της Football League, θα πήγαινε καλύτερα.
Πάντως, ο Παράσχος, που όπως και ο γυμναστής σωστά αποβλήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο (στο 73' και στο 74', αντίστοιχα) με υπόδειξη του τέταρτου Κύζα, στις δηλώσεις του δεν έδωσε ιδιαίτερο βάρος σε αυτή τη φάση. «Ημασταν μέτριοι, χάσαμε δίκαια», δήλωσε ο τεχνικός του Πλατανιά.
Στο 3’ υπάρχει πτώση του Ανγκούλο αλλά ο Ευαγγέλου είναι κοντά και σωστά έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Το πρώτο γκολ της Καλλονής είναι δύσκολη περίπτωση, όμως ο Γεωργαράκος (Αθηνών) είχε τον έλεγχο της φάσης και σωστά άφησε να εξελιχθεί το παιχνίδι, ενώ σωστό είναι και στο 88’ που σημείωσε οφσάιντ του Μιλούνοβιτς. Του ξέφυγε η φάση του 76’, καθώς ο Τσουράκης δεν είναι οφσάιντ, ο Γεωργαράκος λανθασμένα το έδειξε αλλά στο μεταξύ η φάση συνεχίστηκε κανονικά και η μπάλα κατέληξε άουτ. «Δύσκολη φάση», είπε ο σχολιαστής της NOVA.
Ο δεύτερος βοηθός Καμπούρης (Εύβοιας) έκανε λάθος στο 11’, καθώς δεν υπάρχει το οφσάιντ που υπέδειξε σε βάρος του Ράμος, όμως τόσο στο 72, όσο και στο 74’ σωστά άφησε να εξελιχθούν οι φάσεις με τον Μάρκοβιτς.
Ο Ευαγγέλου καταλόγισε 11 φάουλ υπέρ των γηπεδούχων και 20 στους φιλοξενούμενους.
Τα οφσάιντ συνολικά είναι επτά (4-3) και τα κόρνερ 14 (11-3).