Χάλασε η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου στην ένωση της εξυγίανσης!!! - Ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά του Τεβεκέλη από τον ηττημένο του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας

  

Θερμαϊκός: «Τα λανθασμένα σφυρίγματα
 καθόρισαν την εξέλιξη του αγώνα»

www.epsm24.gr

Λιγότερο από 24 ώρες από το τέλος του χθεσινού τελικού, ο Θερμαϊκός Θέρμης εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας διαμαρτύρεται κατά της διαιτησίας Τεβεκέλη.
Μετά το τέλος του χθεσινού 45ου τελικού της ΕΠΣ Μακεδονίας, οι άνθρωποι του Θερμαϊκού αλλά και οι ποδοσφαιριστές είχαν έντονα παράπονα για τα λανθασμένα σφυρίγματα όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση, ζητώντας μεταξύ άλλων την εξαίρεση του διαιτητή Τεβεκέλη από τα ματς του Θερμαϊκού.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Θέρμης αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί κύριοι
Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια του Σωματείου μας προς την Ε.Π.Σ.Μ. για την διοργάνωση του 45ου τελικού του κυπέλλου ερασιτεχνών.
Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, στο σωματείο του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ για την κατάκτηση του κυπέλλου, στον προπονητή και του παίκτες της ομάδας μας για την παρουσία τους στον τελικό, καθώς και στη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του γηπέδου της Τούμπας για τη διεξαγωγή του αγώνα.
Μελανό σημείο του αγώνα αποτέλεσε η παρουσία του διαιτητή του αγώνα κ. Νίκου Τεβεκέλη. Τα πολλά λανθασμένα σφυρίγματα, κατώτερα για το επίπεδο της διοργάνωσης του τελικού και καθόρισαν την εξέλιξη του αγώνα. Η αδυναμία του στη διεύθυνση του αγώνα ήταν εμφανής και προκάλεσε τα αισθήματα του φίλαθλου κόσμου.
Για το λόγο αυτό ζητούμε την εξαίρεση του από τους αγώνες πρωταθλήματος της ομάδας μας και την κρίση της απόδοσης του από τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γενικός Γραμματέας
Χαράλαμπος Αμπατζίδης                              Αχιλλέας Μεταλούλης»