Όλη η Ελλάδα θα θυμάται για χρόνια τα αδικαιολόγητα διαιτητικά λάθη του Καλογερόπουλου μόνο σε βάρος του Ολυμπιακού που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα (videos & pics) - Ντοκουμέντα! Ο Μιλιβόγεβιτς δεν έκανε χέρι, ανύπαρκτο το πέναλτι και η αποβολή του, μετά την άδικη κόκκινη στον Μποτία (update)

***Αδικαιολόγητος και ο Γρεβένης που είχε συμβολή στην αποβολή του Ισπανού αμυντικού
***Αν αυτά τα από αγωνιστικής άποψης απαράδεκτα, απίθανα και απίστευτα λάθη ήταν υπέρ του Ολυμπιακού, ο διαιτητής δεν θα υπήρχε σήμερα στους πίνακες
Η διαιτησία του Καλογερόπουλου στο ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0 δεν ήταν απλά κακή. Δεν υπάρχει λέξη για να αποδώσει την πραγματικότητα μετά τα τόσα λάθη που αλλοίωσαν και το αποτέλεσμα του αγώνα. Πρόκειται για λάθη που αν γίνονταν υπέρ του Ολυμπιακού όλοι θα ζητούσαν την αποπομπή του ρέφερι, ο οποίος είναι και διεθνής.
Αρχικά ο Καλογερόπουλος δεν έδωσε κάποιες κάρτες, συγκεκριμένα στο 5’ στον Αραβίδη και στο 9’ στον Σιμόες για λάθη που έκαναν. Στο 29’ δεν υπάρχει πέναλτι του Μαζουακού σε βάρος του Ζουκουλίνι. Στην τηλεόραση κανείς δεν φαίνεται να το ζητά.
Στην επανάληψη, όπου άλλαξε 100 % η συμπεριφορά του, αφού είχε διαρρεύσει και το «ντου» του Μελισσανίδη στον παρατηρητή διαιτησίας Δημήτρη Κύρκο (Θεσπρωτίας), βγήκαν τα… φαντάσματα.
Τι είδε ο Καλογερόπουλος στο 47’; Είχε και ο Γρεβένης συμβολή στην αποβολή του Μποτία; Βγήκε μια μπαλιά μπροστά, ο Αραβίδης με απλωμένα τα χέρια του τρέχει να προλάβει τη μπάλα και βρέθηκε στο έδαφος. Στην τηλεόραση δεν φάνηκε ο αμυντικός του Ολυμπιακού να έχει υποπέσει σε παράβαση. Το πολύ να τον ακούμπησε, αν και αυτό είναι απίθανο. Κι όμως ο Μποτία αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ακόμη και αν δεχθούμε ότι υπάρχει φάουλ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, η φάση είναι το πολύ κίτρινη, επειδή ο Αραβίδης δεν έχει κατοχή της μπάλας.
Στο 76’ δεν φαίνεται η μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος ήταν σε κοντινή απόσταση με τον αντίπαλό του, τον Ντίντακ, αλλά το κυριότερο είναι ότι η μπάλα δεν βρήκε στο σηκωμένο αριστερό χέρι του αλλά αριστερά στο στήθος! Ακόμη και αν υποθέσουμε ότι είναι χέρι, ο Σέρβος δεν έπρεπε να δει τη δεύτερη κίτρινη. Όλα τα χέρια δεν είναι κίτρινη κάρτα.
Σα να μην έφτανε αυτό μετά την εκτέλεσή του, έπρεπε να δοθεί έμμεσο υπέρ του Ολυμπιακού, επειδή παίκτες της ΑΕΚ έχουν μπει μέσα στην περιοχή πριν ο εκτελεστεί το πέναλτι.  
Ο Καλογερόπουλος στο 85’ έπρεπε να αποβάλει τον Ντίντακ για το μαρκάρισμα στο Ντουρμάζ, καθώς ο παίκτης της ΑΕΚ πήγε με τις τάπες στον αντίπαλό του. Σα να μην έφτανε αυτό στο 95’ σφύριξε τη λήξη αντί να δώσει φάουλ, κοντά στην περιοχή της ΑΕΚ, υπέρ του Ντομίνγκες.
Στο 86’ ο Αθηναίος ρέφερι απέβαλε τον Γκάλο με σωστή δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα…

Η ανύπαρκτη αποβολή του Μποτία σε βίντεο:


Ντοκουμέντα: Που είναι το χέρι του Μιλιβόγεβιτς;




Το ανύπαρκτο πέναλτι και η επίσης ανύπαρκτη αποβολή σε βίντεο:

Ιδού τι έγινε στην εκτέλεση του πέναλτι. Αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ έχουν μπει στην περιοχή πριν από την εκτέλεσή του, κάτι που δεν επιτρέπεται από τον κανονισμό: