Ξεπέρασαν κάθε όριο και κάθε λογική – Σωμαρακάκης και Γενναίος εκθέτουν διεθνώς την διαιτησία – Ο πίνακας έχει δέκα βοηθούς με το σήμα της FIFA, όμως όρισαν τον 36χρονο Λάμπρου και τον 33χρονο Απτόσογλου σε τουρνουά εκτός συνόρων, οι οποίοι δεν είναι διεθνείς -«Αδειάζουν» τον Γκιρτζίκη, τον Καραμελίδη αλλά και ολόκληρο το ΔΣ της ΕΠΟ

***Να μας παρουσιάσουν το πρακτικό της ΚΕΔ για να δούμε με ποια κριτήρια έγιναν οι επιλογές...
Ανεξήγητοι ορισμοί από τους Σωμαρακάκη, Γενναίο! Ο πίνακας της FIFA απαρτίζεται από δέκα διεθνείς βοηθούς που είναι οι εξής:
Ευθυμιάδης Δαμιανός 
Κωσταράς Πολυχρόνης 
Ακρίβος Χρήστος 
Γρεβένης Αλέξανδρος 
Δημητριάδης Λάζαρος 
Κούλα Χασάν 
Αλεξέας Ηλίας 
Καρσιώτης Μιχαήλ 
Τουμπακάρης Ιωάννης 
Πετρόπουλος Τρύφων 
Κάποιοι από αυτούς έχουν οριστεί, κάποιοι άλλοι όχι. Οι Σωμαρακάκης, Γενναίος (σ.σ. επαναλαμβάνουμε να ανακοινωθούν οι αρμοδιότητες της ΚΕΔ για να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του) όρισαν μαζί με τους Κομίνη, Μάνταλο, οι οποίοι θα σφυρίξουν διεθνή τουρνουά τον 36χρονο Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής) και τον 33χρονο Απτόσογλου (Αθηνών), αντίστοιχα. Τα δυο μέλη της ΚΕΔ με τον τρόπο αυτό εκθέτουν ολόκληρη την ΕΠΟ που έχει λάβει αποφάσεις για τον πίνακα των διεθνών. 
Συμπέρασμα: "Αδειάζουν" τον Γκιρτζίκη, τον Καραμελίδη αλλά και ολόκληρο το ΔΣ της ΕΠΟ που πήρε συγκεκριμένες αποφάσεις για την στελέχωση του πίνακα των διεθνών.
Επίσης:
1) Οι ορισμοί των βοηθών γίνονται από την ΚΕΔ, καθώς η UEFA επιλέγει μόνο τους διαιτητές.
2) Με δέκα διεθνείς βοηθούς ορίζονται δυο μη διεθνείς. Ακόμη και αν οι Σιδηρόπουλος, Καλογερόπουλος έχουν πάρει ορισμούς, θα μπορούσε κάποιος ή κάποιοι να πάνε δυο φορές. Για αυτό υπάρχει ο πίνακας των διεθνών.
3) Ακόμη και αν δεχθούμε ότι δεν υπήρχαν άλλοι να πάνε (επειδή μπορεί να το επικαλεστούν ως δικαιολογία), με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν ο 36χρονος Λάμπρου (που δεν έχει κλείσει χρόνο στην SuperLeague) όπως επίσης και ο 33χρονος Απτόσογλου, ο οποίος στην Λίγκα δεν ορίζεται καν σε δύσκολα ματς. Εχουν καλές βαθμολογίες; Κι αυτό αποκλείεται…
Κάθε απάντηση δεκτή. Ας μας πουν το γιατί αλλά και τα κριτήρια της επιλογής των βοηθών…
Διαβάστε αναλυτικά τους διεθνείς ορισμούς των Ελλήνων διαιτητών στην επόμενη ανάρτηση.