Βγάζουν μάτια τα… φάλτσα στους ορισμούς της Football League από τους Σωμαρακάκη, Γενναίο – Από το κακό στο χειρότερο οι επιλογές των ρέφερι – Οι ομάδες έχουν ξεσηκωθεί, όμως τα δυο μέλη της ΚΕΔ ρίχνουν λάδι στη φωτιά

***Παράδειγμα 1: Ο Τεβεκέλης τα έκανε …μπάχαλο τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας, όμως θα σφυρίξει Τρίκαλα-Παναχαϊκή
***Παράδειγμα 2: Σερί ορισμός και για τον Γρατσάνη παρότι έπρεπε να τιμωρηθεί για την κακή διαιτησία του στο Μενίδι
                       
«Τα λανθασμένα σφυρίγματα καθόρισαν την εξέλιξη του αγώνα»,αναφέρει ο Θερμαϊκός Θέρμης για τη διαιτησία του Νίκου Τεβεκέλη (Μακεδονίας), υιού του Μάλαμα που έχει πόστο στον ΠΑΟΚ, στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας με τον Μακεδονικό, ο οποίος κατέκτησε και το Κύπελλο. Το συγκεκριμένο ματς έγινε την περασμένη εβδομάδα αλλά οι Σωμαρακάκης, Γενναίος απέδειξαν ότι έχουν «μαύρα μεσάνυχτα», αφού όρισαν τον Τεβεκέλη στο ματς της Football League Τρίκαλα-Παναχαϊκή.
Παράλληλα, ο Γρατσάνης (Τρικάλων) στο ματς Αχαρναϊκός-Απόλλων 0-1 δεν έδωσε πέναλτι μαρς, παρότι παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας έπαιξε βόλεϊ. Όμως, οι Σωμαρακάκης, Γενναίος τον όρισαν τέταρτο στον αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας-Κέρκυρα.
Οι δυο παράγοντες της διαιτησίας κινδυνεύουν να κατηγορηθούν ότι βρίσκονται στον κόσμο τους και δεν παίρνουν μέτρα, παρά την τραγική εικόνα της διαιτησίας στην Football League. Παράλληλα η ΚΕΔ οφείλει να ανακοινώσει επίσημα ποιος επιλέγει τους διαιτητές της κάθε κατηγορίας, καθώς ορισμοί σημαίνουν και ευθύνη.