Ανύπαρκτη εξουσία...

Σύμφωνα με το καταστατικό και τους κανονισμούς της ΕΠΟ δεν υπάρχει σύνδεσμος Αθηναίων διαιτητών, άρα ο Βαρούχας δεν έχει καμία αρμοδιότητα στο οργανωμένο ποδόσφαιρο, ενώ έχει χάσει την ιδιότητα του διαιτητή, αφενός γιατί είναι τηλεκριτικός, αφετέρου γιατί δεν είναι πιστοποιημένος, καθώς δεν δίνει εξετάσεις για παρατηρητής ή εκπαιδευτής, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της UEFA. Όλα τα παραπάνω ξεκαθάρισε η ΚΕΔ στους διαιτητές και στους βοηθούς της Αθήνας στη συνάντηση της Παρασκευής, άρα αποτελεί ένα επιπλέον στοιχείο ότι τους στηρίζει. Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να φανούν και στην πράξη. Να δούμε τι θα γίνει στις επαφές ΚΕΔ-ΕΠΣΑ.
ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ
Δεδομένου ότι σύνδεσμοι δεν αναγνωρίζονται από την ΕΠΟ, οι Αθηναίοι διαιτητές έχουν δικαίωμα να ζητήσουν την διαγραφή τους και φυσικά δεν θα κουνηθεί… φύλλο. Δεν θα έχουν καμία επίπτωση, βάση των κανονισμών. Φυσικά και θα παραμείνουν μέλη της ΕΠΣ Αθηνών, αφού η ρήξη με τον Βαρούχα δεν είναι πειθαρχικό παράπτωμα. Αν αυτοδιαγραφούν από τον ΣΑΔ θα σταματήσουν να καταβάλουν και ποσοστά και πάλι χωρίς επιπτώσεις.
ΠΕΡΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ

Μήπως ο Βαρούχας θεωρεί ότι είναι ο μόνος που έχει δικαίωμα κριτικής στον ΣΑΔ; Οι άλλοι πρέπει να κάθονται να τον ακούνε από τη στιγμή που χρησιμοποιεί την ιδιότητα του προέδρου του συνδέσμου; Προβλέπονται αυτά από κάποιον κανονισμό; Δεν είναι επιβαρυντικό ότι όλα αυτά γίνονται και σε κανάλι ιδιοκτησίας του προέδρου του Παναθηναϊκού;