Η απόδειξη ότι ο Γρατσάνης είναι ο μόνος που δεν έφταιγε για τη ματαίωση του αγώνα Χανιά-Κέρκυρα

Επανερχόμαστε στο θέμα του Γρατσάνη, ο οποίος στις 15:26 (περίπου μισή ώρα μετά την προκαθορισμένη ώρα έναρξης) περασμένης Κυριακής έκλεισε το φύλλο αγώνα Χανιά-Κέρκυρα επειδή οι γηπεδούχοι δεν κατέβαλαν, όπως προβλέπεται να γίνεται πριν από κάθε ματς της Football League, όλο το εξοδολόγιο των ρέφερι, ζητώντας επιπλέον χρονική παράταση. Όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ οι παίκτες των Χανίων κήρυξαν αποχή. Ζήτησαν εγγυήσεις από τη διοίκηση για την καταβολή μέρους των οφειλομένων προς αυτούς, εγγυήσεις που δεν δόθηκαν ούτε την Τρίτη (29/3) και για το λόγο αυτό δεν διεξήχθη ούτε η προπόνηση της Τρίτης (29/3).
Επανερχόμαστε στο θέμα του Γρατσάνη επειδή ο Τρικαλινός ρέφερι σφυροκοπήθηκε ανελέητα, εννοούμε με βαρείς χαρακτηρισμούς, από τους παράγοντες της ομάδας. Όμως, οι εξελίξεις αποδεικνύουν ότι ο Γρατσάνης είναι ο μόνος που δεν έφταιγε για τη ματαίωση του αγώνα Χανιά-Κέρκυρα.
Από την πλευρά της, η ΚΕΔ δίνει την εντύπωση ότι βρίσκεται σε χειμερία νάρκη. Παρέμειναν απλοί θεατές στην επίθεση που δέχθηκε ο Γρατσάνης από τα Χανιά και δεν έβγαλαν μια ανακοίνωση για να εξηγήσουν στον κόσμο τι ισχύει με το θέμα του εξοδολογίου. Αλλο να το γράφουμε εμείς, άλλο να βγαίνει επίσημη ανακοίνωση.

Η ΚΕΔ των Καραμελίδη, Σωμαρακάκη είναι κατώτερη των περιστάσεων.