Θα συνεχιστούν τα μαθήματα της ΚΕΔ στους ρέφερι του Λεκανοπεδίου...

***Ομως, οι αρμόδιοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο η κατάσταση με τις επιθέσεις σε βάρος τους
Η πρώτη προσπάθεια έληξε άδοξα λόγω του «ντου» στο ΚΥΒΕ Περιστερίου στη διάρκεια του μαθήματος των διαιτητών που οργάνωσε η ΚΕΔ με ευθύνη της 6ης Περιφέρειας Διαιτησίας και για αυτό το λόγο έλαβαν μέρος οι ρέφερι τεσσάρων ενώσεων (Αθηνών, Πειραιά, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής). Όμως,  οι αρμόδιοι δεν πρόκειται να αφήσουν την «εγκληματική οργάνωση που δρα ανενόχλητη το τελευταίο χρονικό διάστημα και συνεχίζει να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα ανθρώπων του ποδοσφαίρου», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ΕΠΟ στην ανακοίνωσή της, να επηρεάσει τα πράγματα και να βάλει εμπόδια στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε.
Τι σημαίνει αυτό; Τα μαθήματα στους ρέφερι της Superleague και της Football League που ανήκουν στις ενώσεις του Λεκανοπεδίου θα συνεχιστούν. Έτσι μετά το Πάσχα θα κληθούν σε νέο μάθημα, όμως αυτή τη φορά θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα. Παράλληλα οι εισβολείς δεν θα διατηρούν το στοιχείο του αιφνιδιασμού.
Από την άλλη πλευρά αρμόδιοι και μη θα πρέπει να καταλάβουν ότι αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο. Δεν είναι δυνατόν για όλα να φταίνε οι διαιτητές, όταν κάποιες ομάδες παίζουν χάλια…

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΟ έχει κάνει κινήσεις για τη σύλληψη των δραστών της εισβολής στο ΚΥΒΕ Περιστερίου. Ασκούνται οι κατάλληλες πιέσεις στην αστυνομία να προχωρήσει το θέμα, ώστε και συλλήψεις να γίνουν αλλά και ταυτόχρονα να αποκαλυφθεί ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτή την κίνηση. Άλλωστε, όπως έχουμε ήδη γράψει σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε ότι οι δυο από τους εισβολείς είναι ίδιοι με αυτούς που έκαναν «ντου» και στο Χίλτον, στις 22 Ιανουαρίου, στη διάρκεια ετήσιας εκδήλωσης της ΕΠΣ Αθηνών και ενώ απέξω είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί του ΠΑΟ που περίμεναν τον Κοντονή, ο οποίος τελικά δεν είχε πάει.