Τρομοκρατία και «ντου» στο σεμινάριο των διαιτητών (update)

***Τραυματίστηκε στο φρύδι ο βοηθός της Football League Δημήτρης Σαμοϊλης, όπως και οι βοηθοί της Superleague Γιώργος Κουντουρέλης στο χέρι και Γιάννης Τουμπακάρης στα πλευρά 
***Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι φώναζαν τη φράση "καλά τα λέει ο Βαρούχας"
***Δυο από τους... εισβολείς είναι τα ίδια πρόσωπα που έκαναν και το "ντου" στο Χίλτον, στην εκδήλωση της ΕΠΣ Αθηνών
ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (20:45)


Χαμός έγινε στο σεμινάριο των διαιτητών των ενώσεων  του Λεκανοπεδίου (ΕΠΣ Αθηνών, Πειραιά, Δυτικής και Ανατολικής Αττικής), όπου κλήθηκαν από την ΚΕΔ οι ρέφερι της Superleague και της Football League. Περίπου 40 άτομα, που φορούσαν κράνη και κουκούλες, εισέβαλαν με σιδερολοστούς στην αίθουσα του ΚΥΒΕ στο Περιστέρι, αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι φορούσαν φούτερ και κασκόλ με διακριτικά του Παναθηναϊκού, πετούσαν αβγά και γιαούρτια, ενώ έβριζαν, ποδοπατούσαν και έσπρωχναν τους διαιτητές, έσπαγαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους και κλωτσούσαν τις καρέκλες. Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες αναφέρθηκε ότι ακούστηκε και η φράση "θέλετε και σεμινάριο; Καλά τα λέει ο Βαρούχας"..
Δεν αναφέρθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, ενώ οι οπαδοί έφυγαν σχετικά γρήγορα για να μην τους προλάβει η αστυνομία. Κάποιοι διαιτητές πρόλαβαν να διαφύγουν από μια πόρτα, όχι της εισόδου, που είχε πάνω της κλειδί.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν ήταν δυνατόν να γίνει το σεμινάριο. Τραυματίστηκε στο φρύδι ο βοηθός της Football League Δημήτρης Σαμοϊλης (Αθήνας) και οι βοηθοί της Λίγκας Γιώργος Κουντουρέλης (Αθήνας) στο χέρι και Γιάννης Τουμπακάρης (Αθήνας) στα πλευρά. Επίσης, υπήρξαν κι άλλοι μικροτραυματισμοί διαιτητών.

Ακριβώς δίπλα από το ΚΥΒΕ υπάρχει σύνδεσμος οπαδών του ΠΑΟ.
Σύμφωνα με καταγγελίες δυο από τους εισβολείς είναι τα ίδια πρόσωπα που έκαναν και το "ντου" στο Χίλτον σε εκδήλωση της ΕΠΣ Αθηνών.