Απορρίφθηκαν οι εφέσεις ΑΕΚ και Ατρομήτου

Απορρίφθηκαν από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ οι προσφυγές της ΑΕΚ και του Ατρομήτου για τα επεισόδια στο μεταξύ τους αγώνα στο Περιστέρι.
Οι δύο ομάδες είχαν τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 70.750 ευρώ για τα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα. Έτσι, μετά από αυτή την απόφαση, που έγινε γνωστή την Μ. Πέμπτη (28/4) η ΑΕΚ, που επηρεαζόταν και περισσότερο, θα ξεκινήσει με 2 αντί για 3 βαθμούς στα πλέι οφ, όπως και ο Παναθηναϊκός, ενώ να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος θα μπουν με 0.
Επίσης υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει εκτίσει ήδη τη μία αγωνιστική της τιμωρίας της στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θα αγωνιστεί λοιπόν χωρίς φιλάθλους στο πρώτο εντός έδρας ματς των πλέι οφ, ενώ για τον Ατρόμητο η τιμωρία μεταφέρεται για τη νέα χρονιά.
Αναλυτικά η σχετική απόφαση:
«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.
-Με την υπ’ αριθμόν 37/27-4-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά  την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄ αριθμόν 112/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της  SUPER LEAGUE. Απορρίπτει  κατ΄ ουσία.

-Με την υπ’ αριθμόν 38/27-4-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κατά της υπ΄ αριθμόν 111/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της  SUPER LEAGUE. Απορρίπτει  κατ΄ ουσία».