Πάλι… αδιάβαστος ο Κοντονής! – Στη σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας για τον τελικό διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε πρόβλεψη για τους συγγενείς των παικτών!

Η μια είδηση είναι ότι έκαναν σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στον τελικό του Κυπέλλου, τον οποίο θα παρακολουθήσουν 310 άτομα. Μικρό το κακό, αν αναλογιστούμε ότι κάποιοι εκφράζουν φόβους πως η ΕΠΟ θα μοιράσει προσκλήσεις της στον Ολυμπιακό, άρα λένε ότι θα έχει …ενισχυμένη κερκίδα (!!!), αν και η ομοσπονδία δεν μπορεί να καλύψει ούτε τις τυπικές ανάγκες των ενώσεων.
Η άλλη είδηση είναι ότι ο Κοντονής πάλι πιάστηκε… αδιάβαστος. Δεν υπήρχε πρόβλεψη για τους συγγενείς των παικτών, όμως το θέμα φαίνεται πως λύθηκε.
Οι 30 που θα πάρουν τις προσκλήσεις του Ολυμπιακού θα καθίσουν στην θύρα 25 και οι αντίστοιχοι της ΑΕΚ στην 29. Αντίστοιχα στις προαναφερόμενες θύρες, που είναι πίσω από τον πάγκο κάθε ομάδας, θα καθίσουν και οι παίκτες που θα μείνουν εκτός 18αδας όπως επίσης και οι γυναίκες τους.
Τα μέλη του ΔΣ της κάθε ΠΑΕ, τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, οι 150 προσκλήσεις της ομοσπονδίας και οι 60 των χορηγών θα καθίσουν στα επίσημα.
Στη σύσκεψη έδωσαν το παρών στελέχη της Ομοσπονδίας, ο αστυνομικός διευθυντής που τομέα ευθύνης του του ΟΑΚΑ, εκπρόσωπος του Σταδίου και από την πλευρά του Ολυμπιακού οι Καραπαπάς και Παναγόπουλος και από την ΑΕΚ οι Μπόμπος και Αρκάδη.
Συμφωνήθηκε να παραμείνουν κλειστά όλα τα μπουθ του ΟΑΚΑ, εκτός απ' αυτό της τηλεοπτικής μετάδοσης. Ενώ για τα μέτρα ασφαλείας πέριξ του γηπέδου, θα εκπονήσει πλάνο η αστυνομία.
Η σύσκεψη έγινε σε καλό κλίμα, δεν υπήρξαν διαφωνίες και εντάσεις, ενώ ήταν σχετικά σύντομη, καθώς διήρκησε περίπου μια ώρα.