Η πραγματική δύναμη της αντιπολίτευσης δεν ξεπερνά τις 18 ενώσεις

Το θέμα είναι η ουσία και όχι το… σώου! Παρά την πρωτοφανή κινητοποίηση, αφού επιστρατεύθηκαν όλα τα μεγαλοστελέχη των τριών ΠΑΕ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως τηλέφωνο στις ενώσεις έπαιρνε ακόμη και ο ίδιος ο Μελισσανίδης, δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο των 25 ενώσεων που είχαν βάλει.
Στο «Μακεδονία Παλλάς», όπου τους υποδέχθηκαν οι Σαββίδης, Μελισσανίδης, Παναγόπουλος, Κωνσταντίνου, σύμφωνα με πληροφορίες πήγαν 23 πρόεδροι ενώσεων. Όμως, δεν είναι όλοι δικοί τους, καθώς κάποιοι δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς ενώ κάποιοι άλλοι παραβρέθηκαν ως απλοί παρατηρητές. Άλλο η στήριξη, άλλο η παρουσία.
Η ουσία είναι ότι η αντιπολίτευση της ΕΠΟ δεν μπορεί να υπολογίζει σε περισσότερες από 17-18 ενώσεις. Για παράδειγμα μέτρησαν τη Χαλκιδική, αν και δεν παρέστη μέλος της διοίκησής της, μέτρησαν ενώσεις που έχουν εκλογές. Μέτρησαν την Αχαΐα που εκπροσωπήθηκε από μέλος. Μέτρησαν ενώσεις που πήγαν μεν, όμως είναι στο... μπετόν της ΕΠΟ. Μέτρησαν ενώσεις που τις υπολογίζουν ως αντιπολίτευση, όμως έχουν αλλάξει. Θυμάστε το συν πέντε του Γκιρτζίκη που δεν το έμαθε κανείς; 
Περισσότερα διαβάστε αναλυτικά στην αμέσως επόμενη ανάρτηση, και μάλιστα από δικές τους διαρροές.
Τα σπουδαία λοιπόν στη ΓΣ της ΕΠΟ που θα γίνει στις 24 Ιουνίου. Τότε θα γίνει το πρώτο επίσημο γκάλοπ.

Και κλείνουμε με σχόλια από το live της ιστοσελίδας www.metrosport.gr