«Θα διαλέξω τρία άτομα από εσάς»

«Έτσι όπως είναι τα πράγματα θα διαλέξω τρία άτομα από εσάς. Για αυτό πρέπει να δουλέψουμε και να συζητάμε για όλα τα θέματα», εκμυστηρεύθηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος στο κοινό τραπέζι των διεθνών διαιτητών, καθώς μετά το πρακτικό σεμινάριο της περασμένης Παρασκευής στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά πήγαν όλοι για φαγητό στη Γλυφάδα!
Στο τραπέζι πλην του Σιδηρόπουλου κάθονταν οι διεθνείς διαιτητές Χάρης Καλογερόπουλος (Αθηνών), Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών), Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας), Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων), Γιώργος Κύζας (Δράμας) και Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας). Επίσης, παρόντες ήταν και δύο διεθνείς βοηθοί. Ο Γιάννης Τουμπακάρης (Αθηνών) και ο Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών), που ο Βασάρας επιστράτευσε για την πρακτική εξάσκηση.
Τη φράση «θα διαλέξω τρία άτομα από εσάς», ο Σιδηρόπουλος την είπε παρόντος του Καλογερόπουλου. Αυτό σημαίνει ότι η θέση του Αθηναίου ως δεύτερου επιπρόσθετου βρίσκεται στον αέρα! Αλλωστε δεν κατοχυρώθηκε, σε ένα ματς πήγε και η επιλογή του ήταν μονόδρομος, δεδομένου ότι οι υπόλοιποι διεθνείς δεν είχαν πάρει το βάπτισμα του πυρός. Ο Σιδηρόπουλος ορίστηκε τον Φεβρουάριο και οι υπόλοιποι ρέφερι, πλην Καλογερόπουλου, πήραν τους διεθνείς ορισμούς από Μάρτιο και μετά.
Όμως, τώρα θέτουν υποψηφιότητα για την ομάδα του Σιδηρόπουλου. Σίγουρη είναι μια θέση επιπρόσθετου, αφού ο Κουκουλάκης δεν είναι διεθνής και αποστρατεύεται.

Αν ο Σιδηρόπουλος έλεγε ότι πρέπει να αλλάξει δυο διαιτητές, ο Καλογερόπουλος δεν θα είχε λόγο να ανησυχεί. Άλλωστε η συνεργασία τους κάθε άλλο παρά καλή φαίνεται να ήταν στον αγώνα για τους «32» του Europa League Σεντ Ετιέν-Βασιλεία 3-2, καθώς ο Σιδηρόπουλος τιμωρήθηκε με συνέπεια να μην οριστεί ξανά.  Πρέπει να επιλέξει δυο επιπρόσθετους και έναν για τέταρτο διαιτητή. Επιπρόσθετοι στον τελικό Κυπέλλου ήταν οι Αρετόπουλος, Κουκουλάκης.