Καυτή... ζώνη

Πέρσι, σε πρωτάθλημα 18 ομάδων, συνολικά 13 διαιτητές είχαν μονό αριθμό αγώνων και οι οκτώ βγήκαν εκτός πινάκων. Πρόκειται τον Γιώργο Δασκαλόπουλο (Κορινθίας), τον Απόστολο Αμπάρκιολη (Καβάλας), τον Μένιο Κουτσιαύτη (Άρτας), τον Κώστα Ιωαννίδη (Αργολίδας), τον Γιώργο Λιαχούδη (Μακεδονίας), τον Στέφανο Μαντάκη (Ημαθίας), τον Γιάννη Κάμπαξη (Εύβοιας) και τον Μάκη Ντίτσιο (Πρέβεζας). Εκτός έμεινε και ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) με δέκα ματς. Επίσης, μονοψήφιο αριθμό αγώνων είχαν ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας), ο Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας), ο Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας), ο Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών) και ο Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας).
Φέτος οι Δημητρόπουλος, Δελφάκης, Λαμπρόπουλος είχαν μια πολύ καλή σεζόν, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τους Θάνο, Στυλιαρά που έχουν από επτά παιχνίδια. Συνολικά 13 διαιτητές ολοκλήρωσαν και φέτος την σεζόν με μονοψήφιο αριθμό αγώνων, μεταξύ αυτών και οι επτά που ανέβηκαν, ενώ πρέπει να επισημάνουμε ότι σπάνια απομακρύνεται κάποιος μετά από έναν χρόνο στην κατηγορία.
Τελευταίοι είναι ο Σπύρος Σελίμος ο Ανανίας Φωτιάδης με πέντε αγώνες. Εννέα ματς έχει και ο έμπειρος Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου). Στα 7 ματς έμεινε ο Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου).