Καραβασίλης: «Εδώ και έξι μήνες λένε ότι θα φύγει ο κ. Γκιρτζίκης, αλλά παραμένει. Πιστεύω ότι θα τον ευνοήσει το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης»

*** «Για μένα είναι πολύ άδικο, έχει πέσει πολλή λάσπη στον πρόεδρο. Θεωρώ μεγάλη τιμή που είμαστε κοντά του»
***«Αλλο είναι η Γενική Συνέλευση και άλλο οι εκλογές. Καταρχάς μέχρι τις εκλογές αυτοί που ψηφίζουν σήμερα, μπορεί να μην είναι τότε. Ναι μεν υπάρχει μια αποτύπωση, αλλά και πάλι αν γίνονταν εκλογές θα ήμασταν νικητές με αυτό το αποτέλεσμα»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου, Χρήστος Καραβασίλης, οι οποίοι μίλησαν για το αποτέλεσμα που προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.
 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Καραβασίλη:
Αν από το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης προκύπτει κλίμα αλλαγής στην ΕΠΟ: «Δεν συμφωνώ γιατί είναι άλλο πράγμα οι εκλογές και άλλο η Γενική Συνέλευση. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Οι εκλογές θα γίνουν μετά από τρεις μήνες, η αποτύπωση θα γίνει τότε, δεν ξέρουμε ποιοι θα ψηφίσουν και ποιοι θα είναι υποψήφιοι και για τις δύο μεριές. Είναι πολλά πράγματα τα οποία θα έχουν αλλαγές. Με τον Βασίλη είμαστε φίλοι εδώ και χρόνια, αλλά ξεχνάει ότι άλλο είναι η Γενική Συνέλευση και άλλο οι εκλογές. Καταρχάς μέχρι τις εκλογές αυτοί που ψηφίζουν σήμερα, μπορεί να μην είναι τότε. Ναι μεν υπάρχει μια αποτύπωση, αλλά και πάλι αν γίνονταν εκλογές θα ήμασταν νικητές με αυτό το αποτέλεσμα».
Για την υποψηφιότητα του Γκιρτζίκη: «Να δούμε τις υποψηφιότητες πρώτα. Εμείς έχουμε τον νυν πρόεδρο, τον κ. Γκιρτζίκη. Από την άλλη πλευρά δεν ξέρουμε ποιος θα είναι. Εύχομαι να είσαι εσύ Βασίλη».
 Για τις διαφορές των προηγούμενων εκλογών με τις τωρινές: «Στις προηγούμενες εκλογές ο πρόεδρος εκλέχθηκε με διψήφιο αριθμό, όχι με τριψήφιο. Δεν είχαμε 184 εκλέκτορες. Εκλέχθηκε με 54 και ήταν μοναδικός υποψήφιος και δεν υπήρχε άλλη υποψηφιότητα. Ο κ. Γκιρτζίκης έχει τη συναίνεση του νυν διοικητικού συμβουλίου κατά πλειοψηφία. Εδώ και έξι μήνες λένε ότι θα φύγει ο κ. Γκιρτζίκης, αλλά παραμένει. Πιστεύω ότι θα τον ευνοήσει το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης».
 Για το βαρίδιο της διοίκησης της ΕΠΟ: «Καταρχάς πιστεύω ότι αυτό που λένε με τις εγκληματικές οργανώσεις δεν υπάρχει, το ξέρει και ο Βασίλης αυτό. Πάνε 15 χρόνια πίσω για πράγματα που έχουν διαγραφεί. Αναμοχλεύουν την κάρτα υγείας, που είναι μέσα και ο Βασίλης. Για μένα είναι πολύ άδικο, έχει πέσει πολλή λάσπη στον πρόεδρο. Θεωρώ μεγάλη τιμή που είμαστε κοντά του».