Μαζαράκης: «Βιασμός του ποδοσφαίρου η ετερόκλητη σύμπραξη ερασιτεχνικού-επαγγελματικού ποδοσφαίρου»

*** «Ολοι γνώριζαν πως είχαμε απέναντι μας τους  ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ΠΑΟ, αλλά και την Πολιτεία»

*** «Είναι οξύμωρο  πάντως και παράλληλα  τροφή συζήτησης  έμπειρα στελέχη και μέλη του ΔΣ να ψηφίζουν διαφορετικά στο Διοικητικό Συμβούλιο και διαφορετικά στη Γενική Συνέλευση»

*** «Τις αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να τις κάνει το …χθες ή το πολύ χθες ή το πάρα πολύ χθες»
Βαγγέλης Μαζαράκης έξω από τα δόντια. Ο δεύτερος αντιπρόεδρος της ΕΠΟ είπε αλήθειες, σε συνέντευξη του παραχώρησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στον Δημήτρη Μαλισιώβα.
Αναλυτικά:
"Βιασμός του ποδοσφαίρου, θεωρώ πως είναι  η ετερόκλητη σύμπραξη ερασιτεχνικού -επαγγελματικού ποδοσφαίρου με φόντο τις εκλογές στην ΕΠΟ, με φόντο την εξουσία. Υπάρχει πόλεμος επιχειρηματιών ,και όχι πόλεμος για το καλό του ποδοσφαίρου. Δεν μπορεί να κερδίσεις τις εκλογές με το ..χθές, το πολύ χθες και το πάρα πολύ χθες του  ελληνικού ποδοσφαίρου. Η αντιπολίτευση πιστεύω, πως  με το αποτέλεσμα στη ΓΣ έπιασε 'ταβάνι" στους στόχους της. Υπήρχε μια δίψα να καταλάβουν το κάστρο με θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Η μήνυση του προέδρου της  ΕΠΣ Άρτας ήταν ένα μελανό σημείο στα δρώμενα του ποδοσφαίρου και καλό είναι να την προσπεράσουμε γρήγορα"
Για το αποτέλεσμα στην έγκριση του διοικητικού απολογισμού το  88-82: "Όλοι γνώριζαν, πως είχαμε απέναντι μας τους  ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ΠΑΟ, αλλά και την Πολιτεία. Ο απολογισμός όμως εγκρίθηκε και αυτό κάτι δείχνει. Είναι οξύμωρο  πάντως και παράλληλα  τροφή συζήτησης  έμπειρα στελέχη και μέλη του ΔΣ να ψηφίζουν διαφορετικά στο Διοικητικό Συμβούλιο και διαφορετικά στη Γενική Συνέλευση. Πρέπει να εξηγήσουν αυτή τη διαφορά"
Για τη μάχη Ολυμπιακού με τη 'συμμαχία": "Πολλοί λένε, πως μας προστατεύει ο Ολυμπιακός ,κάτι που δεν ισχύει. Αν μας στήριζε ,δεν θα φαινόταν στη ψηφοφορία της Παρασκευής στη ΓΣ μέσω Ενώσεων η ΠΑΕ; Εμένα πάντως θέλω να ξέρετε, πως δεν με προστατεύει κανείς, και δεν μίλησα   με τον Ολυμπιακό."
Για τη φημολογία περί παραίτησης Γκιρτζίκη:

"Ο Γκιρτζίκης να ξέρετε δεν πρόκειται να παραιτηθεί, έχει βαρεθεί να το λέει δημοσίως και το επαναλαμβάνουμε κι εμείς Αυτό αποτελεί μάλλον ευσεβή πόθο στελεχών της αντιπολίτευσης και όχι πραγματικότητα. Αλλαγές θα γίνουν και μάλιστα πολλές, και τις αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να τις κάνει το …χθες ή το πολύ χθες ή το πάρα πολύ χθες ..Τις επόμενες ημέρες θα αναλύσουμε εκτενώς τα αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης".