«Φτερά έκανε» μπλοκ αποδείξεων στην ΕΠΣ Λάρισας

*** Ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία λογιστικού ελέγχου και η ανεύρεση ορκωτού λογιστή
***Βρέθηκαν ανοικτά τα γραφεία της Αδριανού, παραβιασμένο ένα συρτάρι και εν λειτουργία το κομπιούτερ που περιέχει οικονομικά στοιχεία *Το συμβάν κατήγγειλε χθες στην αστυνομία ο διοικητικός Τέλης Γκούμας
ΠΗΓΗ: www.eleftheria.gr 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Πρωτοφανές για τα χρονικά της ΕΠΣΛ γεγονός εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα, και ενώ έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία λογιστικού και οικονομικού ελέγχου από το 2009 μέχρι και σήμερα, δηλαδή για το χρονικό διάστημα της θητείας της διοίκησης Γρηγορίου, ο οποίος θα ολοκληρωθεί με τον ορισμό ορκωτού λογιστή, τα γραφεία της Ένωσης βρέθηκαν προ ημερών ανοιχτά, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής που περιέχει οικονομικά στοιχεία ήταν εν λειτουργία, ένα συρτάρι βρέθηκε παραβιασμένο και ένα μπλοκ αποδείξεων έλειπε. Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε χθες το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ κ. Τέλη Γκούμα να καταγγείλει το συμβάν στην αστυνομία προκειμένου να γίνουν οι περαιτέρω ενέργειες.
Για το συμβάν αυτό είχε ενημερωθεί το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ στην προηγούμενη συνεδρίαση στις 9 του μηνός από τον ταμία κ. Δημερά, ο οποίος ανέφερε ότι βρέθηκε ανοιχτή η είσοδος των γραφείων και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής σε λειτουργία. Ο κ. Δημεράς δεν προσδιόρισε την ακριβή ημερομηνία που έγινε η «διάρρηξη» ωστόσο είπε ότι το αντιλήφθηκαν οι υπάλληλοι της ΕΠΣΛ. Ερωτηθείς για το αν είχε αφαιρεθεί κάτι από τα γραφεία της ΕΠΣΛ, ο κ. Δημεράς είπε στους συμβούλους ότι βρέθηκε παραβιασμένο ένα συρτάρι του γραφείου που βρίσκεται πίσω από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, από το οποίο έλειπε ένα μπλοκ αποδείξεων, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό τι αποκόμματα αποδείξεων περιείχε.
Ο διοικητικός κ. Γκούμας (που είναι μέλος της επιτροπής για τον λογιστικό και οικονομικό έλεγχο στην ΕΠΣΛ) επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Γρηγορίου, ο οποίος τον παρέπεμψε με τη σειρά του στον πρόεδρο της Πειθαρχικής Επιτροπής και νομικό κ. Σπυράτο, στον οποίο ο κ. Γκούμας εξήγησε τα γεγονότα. Βλέποντας ο κ. Γκούμας ότι δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη επί του θέματος και μετά από επικοινωνία με αρκετά μέλη του Δ.Σ. τα οποία συμφώνησαν μαζί του, προσήλθε χθες στην αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συρτάρι από το οποίο αφαιρέθηκε το μπλοκ αποδείξεων υπήρχε και ένα μικρό χρηματικό ποσό το οποίο δεν εκλάπη, όπως επίσης δεν αφαιρέθηκαν άλλα αντικείμενα αξίας από τα γραφεία της Ένωσης.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Σχόλια