Τι ισχύει με την ΕΠΣ Αρτας - Γιατί μπαίνει σε περιπέτειες

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Για τις 2 Σεπτεμβρίου προσδιορίστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης της διοίκησης της ΕΠΣ Αρτας, αναφορικά με τους δυο εκπροσώπους της ένωσης στην αυριανή ΓΣ της ΕΠΟ. Προσωρινή διαταγή δεν δόθηκε, συνεπώς δεν μπορεί να ισχύσει ούτε το πρακτικό Νο 18 της συνεδρίασης της 6/6 όπως ζήτησαν με την προσφυγή τους τα πέντε μέλη της αντιπολίτευσης της ένωσης, ούτε το πρακτικό Νο 19, της δεύτερης απόφασης για το ίδιο θέμα με την οποία ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρτας αντικατέστησε τα δυο μέλη που αρχικά είχαν εκλεγεί.
Οι ...ενστάσεις έχουν να κάνουν με το τελευταίο ΔΣ που έγινε στις 17/6, το οποίο συγκλήθηκε χωρίς να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, όπως υποστηρίζουν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Κατά την προχθεσινή διαδικασία της συζήτησης, η διοίκηση Τρομπούκη ρωτήθηκε (όπως αναφέρουν οι πληροφορίες) από την έδρα γιατί έπρεπε οπωσδήποτε η συνεδρίαση να γίνει στις 17/6 και απάντησε ότι δεν υπήρχε χρόνος, όμως η προθεσμία της ΕΠΟ για να δηλωθούν οι εκπρόσωποι στη ΓΣ έληξε στις 20/6, άρα με την αργία του Αγίου Πνεύματος παρατείνονταν μέχρι τις 21/6.

Από τα παραπάνω, επαναλαμβάνουμε σύμφωνα με το ρεπορτάζ που κάναμε, φαίνεται πως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρτας, Θανάσης Τρομπούκης έβαλε σε περιπέτειες το τοπικό ποδόσφαιρο.