Χατζηαποστόλου: «Γιατί έχει κάποιους ανθρώπους στο περίμενε η δικαιοσύνη; Τους κυνηγούν δήθεν κακουργηματικά και επαναλαμβάνω από διώξεις μηνυτήριας αναφοράς φυσικού προσώπου και όχι από ελεγκτική υπηρεσία του κράτους. Επειδή κάποιοι ήταν αντίπαλοί μας έκαναν κατά καιρούς μηνυτήριες αναφορές. Θα πρέπει να τρέξει τα πράγματα η δικαιοσύνη, δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι».

*** «Εγώ θα είμαι υποψήφιος για πρόεδρος της αντιπολίτευσης. Παίζει ρόλο ποιος θα είναι αρχηγός; Ρόλο παίζει η δυναμική που αποκτά μια παράταξη. Η δικιά μας, η αντιπολιτευτική παράταξη έχει μια τρομερή δυναμική σήμερα»


Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου, Χρήστος Καραβασίλης, οι οποίοι μίλησαν για το αποτέλεσμα που προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Χατζηαποστόλου:
Για τα συμπεράσματα της Γενικής Συνέλευσης: «Έχει δίκιο ο Χρήστος, αλλά αυτή η αποτύπωση είναι πάντα δυσμενής για αυτούς που διοικούν σήμερα, όχι γι’ αυτούς που θα έρθουν να διοικήσουν. Πιστεύουμε ότι θα κάνουμε περίπατο. Αυτό έλειπε να έλεγε ο Χρήστος, ότι δεν θα βγουν ή εγώ θα έλεγα το αντίθετο δηλαδή;».
 Αν παίζει ρόλο το ποιος θα είναι ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης: «Εγώ θα είμαι. Παίζει ρόλο ποιος θα είναι αρχηγός; Ρόλο παίζει η δυναμική που αποκτά μια παράταξη. Η δικιά μας, η αντιπολιτευτική παράταξη έχει μια τρομερή δυναμική σήμερα. Σίγουρα η αποτύπωση της Γενικής Συνέλευσης έχει να κάνει με το γεγονός ότι ψηφίζουν πιο δύσκολα, σε σχέση με όλες τις άλλες ψηφοφορίες. Στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση μόνο τέσσερις είχαν ψηφίσει ΟΧΙ».
Αν πρέπει να παραμείνει ο Γκιρτζίκης στην προεδρία της ΕΠΟ μέχρι τις εκλογές: «Βεβαίως να μείνει ο κ. Γκιρτζίκης. Δεν έχει γίνει καμία διαβούλευση μεταξύ της συμπολίτευσης για να βγάλουν αρχηγό. Μια μέρα πήρε το δαχτυλίδι ο Γιώργος και είπε ότι κατεβαίνει για αρχηγός. Γι’ αυτό έγινε το μπάχαλο και έφυγαν κάποιοι. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι αρχηγός. Θα μπορούσαμε να πάμε σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Αλλά δεν μας αρέσουν αυτά, γι’ αυτό είπαμε ότι θα ψηφίσουμε οριακά γιατί ήταν ελεγχόμενες οι ψήφοι».
Για το βαρίδιο της νυν διοίκησης της ΕΠΟ: «Βαρίδιο είναι η δικαιοσύνη που δεν τρέχει. Όλα τα άλλα που ακούγονται στο Κοριόπολις κτλ δεν μπλέκει ο Γκιρτζίκης με τίποτα. Δεν έχει καμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση. Όλα τα παιδιά που είναι στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ δεν έχουν σχέση, μόνο αυτοί που έχουν καταγραφεί και έχουν εκδιωχθεί. Το βαρίδιο είναι η δικαιοσύνη. Γιατί αργεί; Γιατί έχει κάποιους ανθρώπους στο περίμενε; Τους κυνηγούν δήθεν κακουργηματικά και επαναλαμβάνω από διώξεις μηνυτήριας αναφοράς φυσικού προσώπου και όχι από ελεγκτική υπηρεσία του κράτους. Επειδή κάποιοι ήταν αντίπαλοί μας έκαναν κατά καιρούς μηνυτήριες αναφορές. Θα πρέπει να τρέξει τα πράγματα η δικαιοσύνη, δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι».

 Η πρόβλεψή του για τις εκλογές: «Στις εκλογές δεν θα κατέβει κανείς από την άλλη παράταξη, όλοι μαζί μας θα είναι».