Λάρινεκ: "Η UEFA στηρίζει σθεναρά την ΕΠΟ"

Μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση (Κοντονή και ΠΑΕ) από τον Φράντισεκ Λάρινεκ. Ο Σλοβάκος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, χαιρέτησε τις εργασίες της χθεσινής ΓΣ της ΕΠΟ, όπου τόνισε:
-«Θα ήθελα και πάλι να τονίσω ότι η UEFA εμπιστεύεται και την ΕΠΟ και την Ελλάδα. Μόλις πριν ένα χρόνο διοργανώσατε μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση της UEFA, το Euro κάτω των 17, ενώ ένα πολύ σημαντικό Συνέδριο, το Εκλογικό Συνέδριο της UEFA, θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα».
-«Εκτιμούμε πολύ πως εργάζονται οι εκπρόσωποι σας που συμμετέχουν σε διάφορες επιτροπές της UEFA, ενώ και στο Διοικητήριο μας εργάζονται πολλοί Έλληνες. Θα αναφέρω μόνο δύο εξ αυτών τον κ. Θεοδωρίδη τον Γενικό μας  Γραμματέα και τον κ. Βασάρα ως μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας. Οι Έλληνες έχουν πολύ καλή εικόνα και είναι αποδεκτοί και πολύτιμοι στην UEFA».

-«Καταλαβαίνουμε, ότι περνάτε μια δύσκολη περίοδο, ειδικά σε σχέση με την Κυβέρνηση. Η UEFA θα υποστηρίξει την ΕΠΟ, η UEFA θα σεβαστεί τον εκλεγμένο Πρόεδρο και τα εκλεγμένα όργανα, και η UEFA θα υποστηρίξει αυστηρά την αυτονομία της Ομοσπονδίας. Φυσικά θα σας ζητήσουμε να σεβαστείτε αυστηρά το καταστατικό της FIFA και τη UEFA, ειδικά τη συνθήκη της Διαιτησίας και την πολιτική της UEFA για το ποδόσφαιρο».