Σύσκεψη για τα… πανηγύρια!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Και μόνο που οι «12», δηλαδή οι «6», συζήτησαν τις λύσεις των Τριτσώνη, Κουκουλάκη αποδεικνύεται ότι έχουν άγνοια κανονισμών. Κατά τα άλλα θέλουν να… σώσουν τη διαιτησία.
Δεν πέρασαν έξι μήνες από τότε που σταμάτησε ο Τριτσώνης, ενώ σύμφωνα με τον κανονισμό χρειάζεται ένα έτος για να γίνει κάποιος παράγοντας. Συν τοις άλλοις ο πρώην διεθνής Αθηναίος ρέφερι δεν κατέθεσε αίτηση για να γίνει παρατηρητής.
Από την άλλη πλευρά ο Κουκουλάκης δήλωσε ότι θέλει να συνεχίσει στη διαιτησία και επιπλέον δηλώθηκε και στην ομάδα του Σιδηρόπουλου για το Champions League. Ακόμη θα πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να λέει κάποιος σε έναν διαιτητή να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, έστω και για να γίνει παράγοντας. Σαν… συνταξιούχο βλέπουν οι ΠΑΕ τον Κουκουλάκη;  Αν ο Ηρακλείωτης ήθελε να κρεμάσει την σφυρίχτρα του, τον Πανόπουλο και τον Κασναφέρη θα περίμενε να το πουν;
Επίσης, προτάθηκε και η λύση Ψυχομάνη που όχι μόνο απέχει από το προσκήνιο (επαναλαμβάνουμε από το προσκήνιο) εδώ και χρόνια αλλά τους έριξε και… χυλόπιτα!

Μια σύσκεψη για τα… πανηγύρια!
Ο κανονισμός διαιτησίας στα κινέζικα είναι γραμμένος και δεν τον διάβασαν, όπως φαίνεται, ο Πανόπουλος και οι υπόλοιποι;