Καταγγελία Κεσκίνογλου: «Δεν έγινε παράδοση-παραλαβή των οικονομικών στοιχείων και του ταμείου» - «Ο κ. Καστρίτης δεν διορίστηκε από το δικαστήριο για την τήρηση της νομιμότητας;»

Κενά νομιμότητας στην ΕΠΣ Δράμας καταγγέλλει ο επικεφαλής του συνδυασμού της αντιπολίτευσης Γιάννης Κεσκίνογλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:
     ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.
   Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η απόφαση της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΣ Δράμας να προκηρύξει εκλογές για τις 5 Σεπτεμβρίου. Μια απόφαση που πάρθηκε την Τετάρτη 24 Αυγούστου και μάλιστα μετά από συνεδρίαση 4,5 ωρών, αποφάσισαν τη διενέργεια,   εκλογών χωρίς καν το θέμα να τεθεί σε ψηφοφορία(κάτι που έγινε σε όλα τα άλλα θέματα) χωρίς να ανακοινώσουν την ημερομηνία, η οποία όμως διέρρευσε λίγο μετά στα ΜΜΕ.
   Παραμένει άγνωστο αν τελικά θα διεξαχθούν εκλογές.      Την προπερασμένη Τρίτη 16 Αυγούστου ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης κ. Καστρίτης παραιτήθηκε, εξήγησε τους λόγους και το σχετικό έγγραφο πρωτοκολλήθηκε. Όμως μια μέρα μετά προχώρησε στη σύγκληση ΔΣ χωρίς να τρέχει τίποτα. Η παράταξή μας  καταγγέλλει ότι δεν έγινε παράδοση παραλαβή των σχετικών βιβλίων προκειμένου να γίνει και έλεγχος των πεπραγμένων (αφού όπως ενημερώθηκε η Ε.Ε. υπάρχουν οφειλές προς τρίτους, απλήρωτοι οι υπάλληλοι, προπονητής, το ύψος του οποίου ξεπερνά τις 60.000 ευρώ).
Επίσης με το ιδιόκτητο αθλητικό μας κέντρο τι γίνεται>?   
Υπάρχει νομιμότητα σε όλα αυτά;
Ο κ. Καστρίτης δεν διορίστηκε από το δικαστήριο για την τήρησή της;
Ο κ. Καστρίτης διορίστηκε από το δικαστήριο να κάνει εκλογές σύμφωνα με το καταστατικό…… και τον αθλητικό νόμο………
                               Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ

                                           ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΣΚΙΝΟΓΛΟΥ