ΕΠΟ: «Όλα είναι ανοιχτά. Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα» - «Που είναι η διοικούσα επιτροπή όπως διατυμπάνιζαν;»

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ


Από την ΕΠΟ το μόνο που διαρρέουν, αναφορικά με τις επαφές της ομοσπονδίας με το κλιμάκιο των FIFA, UEFA είναι πως δεν υπάρχει συμφωνία για τίποτα και για κανέναν. Με απλά λόγια θεωρούν ότι δεν υπέστησαν καμία ήττα και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.
«Όλα είναι ανοιχτά. Μέσα από τις διαβουλεύσεις διεκδικούμε πολλά πράγματα (σ.σ. σε σχέση με το αυτοδιοίκητο και τους νόμους Κοντονή). Τίποτα δεν έχει κριθεί, αν και κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Για τη διαιτησία δεν μιλήσαμε καθόλου, κάτι που θα συμβεί αύριο. Αρα δεν υπάρχει καμία συμφωνία», διαρρέουν από την ομοσπονδία.
Και προσθέτουν με νόημα: «Που είναι η διοικούσα επιτροπή, όπως διατυμπάνιζαν;»
Οσον αφορά στο πως εξηγούν τη δήλωση Κουτσοκούμνη σύμφωνα με την οποία «οι νόμοι κάθε κράτους είναι υπεράνω του κατασταστικού»: «Κάποιοι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα. Θα δείτε στην πορεία», προσθέτουν από την ομοσπονδία. Αλλωστε ο Κουτσοκούμνης είπε επίσης ότι δεν ξέρει τι λέει ο νόμος και πως υπάρχουν άλλοι να το κρίνουν.
Διαβάστε πιο προσεκτικά τη δήλωση του Κύπριου. Μήπως τελικά δήλωσε αναρμόδιος;  «Δεν το έχουμε συζητήσει αυτό το θέμα, είναι ζήτημα της ελληνικής δικαιοσύνης. Δεν είμαστε ειδικοί για τους νόμους του ελληνικού κράτους. Πάντως οι νόμοι κάθε κράτους είναι υπεράνω κάθε καταστατικού. Υπάρχουν διατάξεις στους νόμους για το τι γίνεται μετά στις περιπτώσεις που κάποιος κατηγορείται και υπάρχει και το καταστατικό που προβλέπει τι γίνεται αν κάποιος εκπέσει του αξιώματος», είπε ο Κουτσοκούμνης για τα στελέχη της ΕΠΟ που εμπλέκονται στην υπόθεση της κάρτας υγείας.
Οσοι εμπλέκονται στην υπόθεση της κάρτας υγείας έχουν δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα; «Αν μας επιτρέψει ο Κοντονής! Υπάρχει και η αίτηση αναίρεσης στον Αρειο Πάγο. Πάντως, δεν έχουν καταλάβει ότι η διοίκηση της ΕΠΟ είναι ολόκληρη παράταξη και όχι μόνο πρόσωπα», διαρρέουν από το Πάρκο Γουδί.
Το τελευταίο σημαίνει ότι οι τελευταίες εξελίξεις δεν έχουν σχέση με τις εκλογές.
Στην ΕΠΟ επιμένουν ότι σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η αλλαγή των διατάξεων των νόμων που παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο και η αντισυνταγματικότητα του νόμου για τους τακτικούς δικαστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ

ΕΠΟ: 1) «Συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της αθλητικής νομοθεσίας και καταστρατηγούν το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, 2) «Αναφορικά με το θέμα των πειθαρχικών οργάνων, τέθηκε το ζήτημα της αντισυνταγματικότητας που έχει προκύψει»