«Υπουργικές» δηλώσεις από Κουτσοκούμνη – «Οι νόμοι κάθε κράτους είναι υπεράνω του καταστατικού» - «Είμαστε εδώ για να λύσουμε το πρόβλημα της διαιτησίας» - «Το θέμα των δικαστών θα εξεταστεί από την ΕΠΟ»

***Ο Κύπριος.... καθάρισε τον Γκιρτζίκη και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ που παραπέμπονται με βούλευμα για την κάρτα υγείας
***Ξεκινά το πρωτάθλημα στις 10/09
Τα έδωσε όλα, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του, ο Κουτσοκούμνης στον Κοντονή. Παγκοσμίως, το καταστατικό της FIFA και της UEFA είναι πάνω από τους νόμους αλλά στην Ελλάδα ισχύει το αντίθετο. Οι δηλώσεις του Κουτσοκούμνη είναι στο ίδιο μήκος κύματος με τον υφυπουργό. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτοδιοίκητο στο ποδόσφαιρο, καθώς ο Κουτσοκούμνης δήλωσε ότι οι νόμοι είναι πάνω από το καταστατικό της ΕΠΟ!!! Ο Κύπριος.... καθάρισε τον Γκιρτζίκη και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ που παραπέμπονται με βούλευμα για την κάρτα υγείας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κύπριου παράγοντα:
«Έχουμε πάρει διαβεβαιώσεις από την ΕΠΟ ότι στην αυριανή συνεδρίαση το θέμα των δικαστών θα εξεταστεί και η απόφαση που έχει ληφθεί τελευταία θα ανατραπεί. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο υφυπουργός έχει δεσμευτεί να ακυρώσει την απόφαση για μη έναρξη του πρωταθλήματος, μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Έχω την υπόσχεση πως στις 10 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Η ΕΠΟ απαιτείται αύριο να πάρει απόφαση για τους δικαστές κι εφόσον γίνει αυτό πριν το πέρας της εβδομάδας ο υφυπουργός θα εκδώσει το ακυρωτικό της αναστολής του πρωταθλήματος».
Για το αν θα εκπέσουν του αξιώματός τους τα στελέχη της ΕΠΟ που διώκονται (υπάρχει βούλευμα για το θέμα της κάρτας υγείας): «Δεν το έχουμε συζητήσει αυτό το θέμα, είναι ζήτημα της ελληνικής δικαιοσύνης. Δεν είμαστε ειδικοί για τους νόμους του ελληνικού κράτους. Πάντως οι νόμοι κάθε κράτους είναι υπεράνω κάθε καταστατικού. Υπάρχουν διατάξεις στους νόμους για το τι γίνεται μετά στις περιπτώσεις που κάποιος κατηγορείται και υπάρχει και το καταστατικό που προβλέπει τι γίνεται αν κάποιος εκπέσει του αξιώματος».


Για την ελληνική διαιτησία τόνισε: «Η διαιτησία είναι κάτι που θα μας απασχολήσει στις συζητήσεις με τη ΕΠΟ και τις ομάδες. Θα τα πούμε αύριο, υπομονή 24 ώρες. Είμαστε εδώ για να λύσουμε το πρόβλημα. Υπομονή».