Η επιστολή Γκιρτζίκη για τη συνάντηση των ΠΑΕ με θέμα τη διαιτησία

Με επιστολή του προς το ΔΣ της Λίγκας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης κάλεσε τις ΠΑΕ για συνάντηση με τον κ. Κουτσοκούμνη με θέμα «το ζήτημα της δομής και διοίκησης στης διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο με σκοπό τη λύση όσων ζητημάτων είναι σε εκκρεμότητα».
Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει: «Με την παρούσα επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι η κοινή αντιπροσωπεία FIFA/UEFA υπό τον κ. Κουτσοκούμνη, θα ευρίσκεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στην Αθήνα, επιθυμεί να έχει συνάντηση/συζήτηση με εκπροσώπους όσων Π.Α.Ε. - μελών σας ενδιαφέρονται για το ζήτημα της δομής και διοίκησης στης διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο με σκοπό τη λύση όσων ζητημάτων είναι σε εκκρεμότητα.
Η συνάντηση προτείνεται να διεξαχθεί την Τρίτη 30.08.2016 και ώρα 11.00 στα γραφεία της Ε.Π.Ο.
Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση των Π.Α.Ε. - μελών σας για την ως άνω πρόσκληση με την προτροπή να κατατεθούν, έως τη Δευτέρα 29.08.2016, εγγράφως στην Ε.Π.Ο. τα ονόματα των εκπροσώπων των Π.Α.Ε. - μελών σας, προς διευκόλυνση των οργανωτικών λεπτομερειών της συνάντησης.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα φροντίσει για την επίλυση όλων των οργανωτικών λεπτομερειών της συνάντησης, η οποία εκτιμούμε πως θα εξελιχθεί σε πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης πάντα στο πλαίσιο των κανονισμών της FIFA που διέπουν τον συγκεκριμένο τομέα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση και τη συνεργασία σας».