«Η FIFA θα ζητήσει να ρίξουν τους τόνους»

***Λένε από την ΕΠΟ για τη συγκέντρωση των ΠΑΕ για τη διαιτησία
***«Θα συζητηθεί η δομή και η διοίκηση της διαιτησίας», αναφέρει ο Γκιρτζίκης στην επιστολή του

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το πενταμελές κλιμάκιο της FIFA που έρχεται τη Δευτέρα με επικεφαλής τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη για να συζητήσει με τον Κοντονή για την αναβολή του πρωταθλήματος και για την αλλαγή των διατάξεων των νόμων που παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο, θα μείνει μία επιπλέον μέρα στην Ελλάδα. Την Τρίτη θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των ΠΑΕ «για να τους αναλύσει ότι η ΕΠΟ σωστά εφαρμόζει το ισπανικό μοντέλο στη διαιτησία αλλά και να τους ζητήσει να ρίξουν τους τόνους», όπως διαρρέουν από την ομοσπονδία.
Αναλυτικά η επιστολή του Γκιρτζίκη προς τις ΠΑΕ: «Με την παρούσα επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι η κοινή αντιπροσωπεία FIFA/UEFA υπό τον κ. Κουτσοκούμνη, θα ευρίσκεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στην Αθήνα, επιθυμεί να έχει συνάντηση/συζήτηση με εκπροσώπους όσων Π.Α.Ε. - μελών σας ενδιαφέρονται για το ζήτημα της δομής και διοίκησης στης διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο με σκοπό τη λύση όσων ζητημάτων είναι σε εκκρεμότητα.
Η συνάντηση προτείνεται να διεξαχθεί την Τρίτη 30/08/2016 και ώρα 11:00 στα γραφεία της Ε.Π.Ο.
Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση των Π.Α.Ε. - μελών σας για την ως άνω πρόσκληση με την προτροπή να κατατεθούν, έως τη Δευτέρα 29/08/2016, εγγράφως στην Ε.Π.Ο. τα ονόματα των εκπροσώπων των Π.Α.Ε. - μελών σας, προς διευκόλυνση των οργανωτικών λεπτομερειών της συνάντησης.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα φροντίσει για την επίλυση όλων των οργανωτικών λεπτομερειών της συνάντησης, η οποία εκτιμούμε πως θα εξελιχθεί σε πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης πάντα στο πλαίσιο των κανονισμών της FIFA που διέπουν τον συγκεκριμένο τομέα.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση και τη συνεργασία σας».