ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΠΡΟΥΝΤΖΟΥ: Μίλησε για πολιτικές συμμορίες και απατεώνες που λυμαίνονται τον τόπο, χαρακτήρισε Υπουργό της Χούντας τον Κοντονή και αποκάλεσε τον εαυτό του μαλάκα που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ (video)

ΠΗΓΗ: www.kalimera-arkadia.gr

Σκληρή επίθεση –με βαρύτατους χαρακτηρισμούς- κατά της Κυβέρνησης, του Τσίπρα και του Κοντονή, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας, Νίκος Προύντζος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων.
Δεν δίστασε να μιλήσει για πολιτικές συμμορίες και απατεώνες που λυμαίνονται τον τόπο, χαρακτήρισε Υπουργό της Χούντας τον Κοντονή και αποκάλεσε τον εαυτό του μαλάκα που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.
Το ξέσπασμα Προύντζου ήρθε μετά το βούλευμα για την κάρτα υγείας, που υποχρεώνει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη και τους υπόλοιπους που παραπέμπονται σε δίκη (μεταξύ αυτών και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αρκαδίας), να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους.
Ο κ. Προύντζος μιλώντας στους εκπροσώπους των ομάδων της Αρκαδίας, είπε ότι ασχολείται με το ποδόσφαιρο εδώ και 20 χρόνια και έχω φτάσει σε ένα σημείο με έναν Υπουργό της Χούντας, που λέγεται Κοντονής για προσωπικούς του λόγους και για τις εκλογές της ΕΠΟ, να έχουμε μπει σε μία περιπέτεια. Η περιπέτεια αυτή είναι ότι μας έχουν βάλει κατηγορούμενος για μία ιδιωτική υπόθεση της ΕΠΟ με μία εταιρεία που είναι οικονομικού περιχεομένου. Μία συμφωνία που είχε γίνει μεταξύ ΕΠΟ και μιας εταιρείας, αφορά την Κάρτα Υγείας. Αν κι εγώ με τον Σταθόπουλο της Καλαμάτας, είχαμε πει όχι και είχαμε επιστρέψει τα μηχανήματα, ήρθε αυτή η Κυβέρνηση και μας έστησε μία δικαστική ιστορία, πρωτοφανή για τα Ελληνικά δικαστικά δρώμενα έβγαλε αποφάσεις μέσα στον Αύγουστο που είναι όλα τα δικαστήρια κλειστά.
Τα βουλεύματα δεν τα έχουμε πάρει ακόμα διότι ο Κοντονής τα έστειλε με κλητήρα στην ΕΠΟ.
Δεν μπορούμε να έχουμε λευκό ποινικό μητρώο και αυτός να λέει ότι δεν μπορείς να είσαι υποψήφιος ή αιρετός κάπου. Όλα αυτά τα κάνει για τις εκλογές της ΕΠΟ. Αν δεν υπήρχαν εκλογές, δεν θα είχε γίνει τίποτα.
Εδώ, στην ΕΠΣ Αρκαδίας θα μπει κάποιο παιδί μπροστά, για να υπογράφει ως Πρόεδρος μέχρι να λήξει αυτή η δικαστική διαδικασία που μπορεί να λήξει και σε τρεις μήνες. Η ΕΠΣΑ θα λειτουργεί κανονικά, εγώ θα είμαι παρών και δεν θα αλλάξει τίποτα.

Οι κατηγορίες αυτές θα πέσουν, θα ξεφτιλιστούν και κάποιοι Κοντονήδες και κάποιοι Τσίπιρδες θα ντρέπονται που υπάρχουν. Είναι μια συμμορία πολιτικών που λυμαίνονται τον τόπο. Κι επειδή είμαι ένας από τους μαλάκες που τους ψήφισε τον Γενάρη, ζητάω συγγνώμη. Πίστεψα ότι θα αλλάξουν κάτι αλλά αυτοί είναι απατεώνες, όλοι.»