Τι θα γινόταν αν…



Μπορεί κάποιος να φανταστεί τι θα γινόταν αν ο Ολυμπιακός έπαιρνε πέναλτι σαν αυτό που έδωσε ο Σιδηρόπουλος στον Μπεργκ ή τι θα γινόταν αν οι παίκτες έκαναν σκληρά μαρκαρίσματα όπως ο Ιμπαρμπο στο Αγρίνιο, ο Σουηδός με τον ΠΑΣ, ή αν κάποιος έριχνε γροθιά σε αντίπαλο όπως ο Μάτος και δεν τους απέβαλαν οι ίδιοι διαιτητές που κατά σειρά είναι οι Κομίνης, Σελίμος και Βάτσιος. Θα ζητούσαν να διακοπεί το πρωτάθλημα;
Επίσης, τι θα γινόταν αν και Ολυμπιακός έβγαζε δική του μαύρη λίστα με διαιτητές; Γιατί να μην έχουν δικαίωμα να το κάνουν αυτό και οι "ερυθρόλευκοι", αφού το έχουν κάνει ήδη οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και, μέσω Θωμά, και η ΑΕΚ.
Για πρώτη φορά στα τελευταία χρόνια όλοι οι διεθνείς είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Οποιος και αν μπει δεν θα είναι έκπληξη και πρόκειται για τους Σιδηρόπουλο, Παπαπέτρου, Κύζα, Κομίνη, Μάνταλο, Αρετόπουλο, Καλογερόπουλο. Οι δύο τελευταίοι δεν φαίνεται να έχουν πιθανότητες, ενώ από την άλλη πλευρά το… μήνυμα είναι Σιδηρόπουλος.

Την Παρασκευή συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΕΠΟ για να στείλει στη FIFA τη λίστα με τους νέους διεθνείς, επειδή η προθεσμία της FIFA λήγει τη Δευτέρα. Ομως, από την προπαγάνδα… αποκάλυψαν ότι θα γίνουν αλλαγές στους πίνακες της Λίγκας! Απόδειξη ότι το μόνο που θέλουν είναι να δημιουργούν πρόβλημα.