Θερμό επεισόδιο Γεωργούντζου-Κωνσταντινέα στο Κολωνάκι – «Είσαι αχάριστος απέναντι στον Σταθόπουλο, τον άνθρωπο που σε βοήθησε και σε έκανε από το πουθενά… διεθνή διαιτητή, σε πήγε στην Α’ Εθνική, είσαι “πατροκτόνος”»

www.sportstonoto.gr

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν, σε μία τυχαία συνάντησή τους στην οδό Τσακάλωφ στον Κολονάκι, χθες το απόγευμα στην Αθήνα, οι  (πάντα)  "εκρηκτικοί" Πέτρος Κωνσταντινέας και Σωτήρης Γεωργούντζος, όπως αποκαλύπτει το Sportstonoto.gr.
Ο πρώην διαιτητής  και βουλευτής πλέον του ΣΥΡΙΖΑ της Μεσσηνίας κατέβαινε τον πεζόδρομο της  Τσκάλωφ – μαζί με τον (καλό) Μεσσήνιος διαιτητή και αστυνομικό Δημήτρη Γιαννόπουλο - και εμφανώς πειραγμένος  προφανώς  από το χθεσινό δημοσίευμα του Sportstonoto.gr, το οποίο αναφερόταν σε αυτόν, την «έπεσε» στην Καλαματιανό δημοσιογράφο, που ανέβαινε (την Τσακάλωφ) μαζί με την καλή συνάδελφο Κατερίνα Κολιού:
«Ευχαριστώ πολύ για τα… καλά σου λόγια και πάλι χθες…», είπε ειρωνικά στον Γεωργούντζο ο Κωνσταντινέας…
«Να’ σαι καλά την αλήθεια πάλι έγραψα…», του απάντησε ήρεμα (!) αυτός.
«Και ποια είναι δηλαδή η αλήθεια, δεν μας την λες και τώρα;», συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πάντα με το ίδιο, κλασικό του ύφος.
«Η αλήθεια είναι ότι είσαι αχάριστος απέναντι στον Σταθόπουλο, τον άνθρωπο που σε βοήθησε και σε έκανε από το πουθενά… διεθνή διαιτητή, σε πήγε στην Α’ Εθνική, είσαι “πατροκτόνος”, το λέω, το γράφω και θα το κάνω συνέχεια αυτό, γιατί το πιστεύω και είναι η αλήθεια…», του ανταπαντά ο Σωτήρης.
«Οκ απλά να ξέρεις  ότι εγώ δεν ξεχνώ (!) ποτέ, να το θυμάσαι αυτό», φώναξε εκνευρισμένος ο Κωνσταντινέας, ενώ ο κόσμος και οι εκεί γύρω θαμώνες, τους είχαν ήδη αναγνωρίσει και είχαν αρχίσει να παρακολουθούν τον έντονο αυτό φραστικά διάλογο.
«Δεν κατάλαβα, με… απειλείς τώρα; Αυτά πες τα εδώ στην Αθήνα που δεν σε ξέρουν, εγώ είμαι από την Καλαμάτα, δεν καταλαβαίνω τίποτε και δεν φοβάμαι κανέναν…», του λέει ξανά ο Γεωργούντζος.
«Δεν σε απειλώ φυσικά. Δεν πειράζει, συνέχισε έτσι, διαφήμιση μου κάνεις…» απεφάνθη  (τελικά), πιο ήρεμος, σχεδόν πια χαμογελαστός (!) ο  «Πετράν» και κάπου εκεί έληξε ειρηνικά το εν λόγω πάντα «Αθηναϊκό» συμβάν, η «κόντρα» των δύο αυτών γνωστών Καλαματιανών (και φίλοι μεταξύ τους), μια «κόντρα» που έρχεται ποδοσφαιρικά από το παρελθόν και  σίγουρα (λογικά) θα έχει και μέλλον, με αντικείμενό της πάντα την (μη ποδοσφαιρικά ηθική, κατά τον Γεωργούντζο) στάση του Πέτρου Κωνσταντινέα  απέναντι στην πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας, αντιπροέδρου της ΕΠΟ και νυν Δημάρχου Οιχαλίας (Μελιγαλά Μεσσηνίας), Αριστείδη Σταθόπουλου…