«Ελαστικότητα και ατιμωρησία» στην ΕΠΣ Πέλλας, όπου πρόεδρος είναι ο Στέργιος Αντωνίου, δεξί χέρι του Ευάγγελου Γραμμένου


ΠΗΓΗ: aridaianews.blogspot.gr

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας έχουμε αρκετά περίεργα θέματα από τους πρωταγωνιστές (παράγοντες, προπονητές, παίκτες, διαιτητές, φιλάθλους) των γηπέδων που στον βωμό της νίκης οι ανθρώπινες αξίες πάνε περίπατο δυστυχώς.
Βλέπουμε προπονητές που πριν τα ματς κάνουν χειραψίες μεταξύ τους και κατά τη διάρκεια τους ανταλλάσουν ύβρεις.
Βλέπουμε παίκτες να μην σέβονται τους λίγους φιλάθλους που πηγαίνουν στα γήπεδα προχωρώντας σε ενέργειες που δεν τους τιμούν και την ΕΠΣ Πέλλας.
Από την άλλη να είναι αρκετά ελαστική όσον αφορά την τιμωρία τους, βλέπουμε διαιτητές να κάνουν του κεφαλιού τους από την στιγμή που έχουν άσυλο, δεν είναι δυνατόν έμπειροι διαιτητές να κάνουν το τσιγάρο τους την στιγμή που οι νεώτεροι κάνουν το καθιερωμένο ζέσταμα πριν το παιχνίδι και όλα αυτά παρακαλώ παρουσία μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣ Πέλλας.
Όταν υπάρχουν τέτοια παρατράγουδα και κανείς δεν συγκινείται, κάτι δεν πάει καλά. Τελευταίοι έμειναν οι παράγοντες και οι φίλαθλοι οι μεν παράγοντες οφείλουν να ελέγχουν προπονητές και παίκτες εκ των οποίων οι περισσότεροι αμείβονται άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο.
Για το τέλος αφήσαμε τους φιλάθλους που αντί να πάνε στο γήπεδο για να δουν ποδόσφαιρο προτιμούν να συμπεριφέρονται λες και είμαστε τριτοκοσμική χώρα, άλλες φορές πετώντας αντικείμενα (στην μόδα είναι τα μπουκάλια με εμφιαλωμένο νερό) στο γήπεδο και άλλες πάλι χρησιμοποιώντας υβρεολόγιο (μάνες, γυναίκες, σπίτια, θεούς και δαίμονες) προς κάθε κατεύθυνση.

Η ελαστικότητα και η ατιμωρησία φέρνει χειρότερα πράγματα και αυτό ας το έχουν υπόψη τους κάποιοι που εθελοτυφλούν και διαδίδουν ότι όλα πάνε καλά.