Προσπάθεια επηρεασμού του Λαμπρόπουλου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ (14/10)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ανέλαβε πάλι… έργο η προπαγάνδα. Η προσπάθεια επηρεασμού του Μάριου Λαμπρόπουλου (Ηλείας), ο οποίος ορίστηκε στον αγώνα Πανιώνιος-Ολυμπιακός, ξεκίνησε από χθες. Η δικαιολογία ξεπερνά ακόμα και τα όρια της αστειότητας, καθώς σύμφωνα με τη φαντασία τους «έχει προκαλέσει στο παρελθόν». Φυσικά αποφεύγουν να μας πουν πότε, αφού δεν ισχύει και αν ίσχυε θα είχαν κάνει… τούμπανο το παιχνίδι που υποτίθεται ότι ο Λαμπρόπουλος έκανε… διαιτητική σφαγή!
Είναι ο δεύτερος φετινός ορισμός του Λαμπρόπουλου, καθώς προηγήθηκε αυτός στο ματς Πλατανιάς-Παναιτωλικός 0-0 την προηγούμενη (6η) αγωνιστική. Ενα ματς μεταξύ δύο ομάδων της… φούσκας της εξυγίανσης, όπου κανείς δεν είχε παράπονα. Απλά, πριν από αυτόν τον ορισμό διαπιστώθηκε ότι ο έμπειρος ρέφερι ήταν στη «μαύρη λίστα» της ΑΕΚ, η οποία φαίνεται αλλά δεν δημοσιοποιήθηκε όπως αυτές των ΠΑΟΚ και ΠΑΟ! Γι’ αυτό και άργησαν να τον βάλουν.
Η ΑΕΚ, σε συνεργασία με την προπαγάνδα που εξυπηρετεί τα συμφέροντά της, κάνει επίδειξης δύναμης, αν και ο Λαμπρόπουλος δεν είχε επηρεάσει αποτέλεσμα στον αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-1 που έγινε στις 11/02/15. Ομως, από τότε έχει παίξει ΑΕΚ-Πανιώνιος 1-0 που έγινε στις 20/05/16, ένα ματς που έβγαλε χωρίς πρόβλημα, ενώ κάποιες φορές έχει μπει και τέταρτος σε αγώνες της.
Και Παναθηναϊκό σφύριξε πέρσι ο Λαμπρόπουλος, συγκεκριμένα το εντός έδρας παιχνίδι του (3-1) με τον ΠΑΣ στις 19/10/2015, όπου δεν απέβαλε τον Ταυλαρίδη, ενώ σωστά καταλόγισε πρώτα πέναλτι στους «πράσινους» και μετά στον ΠΑΣ. Και ΠΑΟΚ έπαιξε πέρσι ο Λαμπρόπουλος (20/01/16 Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-1), όπου πήρε καλή βαθμολογία.
Τη σεζόν 2015-16 ο Λαμπρόπουλος είχε μια καλή σεζόν. Ηταν ο πιο φορμαρισμένος ρέφερι, δεν τιμωρήθηκε σε κανένα παιχνίδι. Απόδειξη ότι είχε τους περισσότερους ορισμούς (13) σε σύγκριση με τους υπόλοιπους ρέφερι.
Με βάση τα παραπάνω, γίνεται ή όχι προσπάθεια επηρεασμού του Λαμπρόπουλου;

ΓΕΛΑΕΙ ο κόσμος με το… «προκάλεσε στο παρελθόν»! Δεν υπάρχει τέτοιο ματς για τον 38χρονο ρέφερι!


Εγινε… μόνιμος στην ΑΕΚ
Ξεχειλίζουν από αντικειμενικότητα οι… αντικειμενικοί! Σφυρίζουν αδιάφορα για τον ορισμό του Κομίνη (Θεσπρωτίας) στο παιχνίδι Λάρισα-ΑΕΚ! Ο διεθνής διαιτητής ορίζεται για τρίτη φορά φέτος, αλλά είναι η δεύτερη σε παιχνίδι της ΑΕΚ (μας… τελείωσαν τα θαυμαστικά). Ο άλλος φετινός είναι στον αγώνα ΑΕΚ-Ξάνθη 4-1. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, καθώς πέρσι ο Κομίνης διαιτήτευσε συνολικά έντεκα αγώνες και οι πέντε είναι σε παιχνίδια (καλά το μαντέψατε) της ΑΕΚ. Μα καλά, τους κάηκε το αρχείο;

Εμεινε εκτός και ο Κύζας
Με την επιλογή του στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ηρακλής, ο Κύζας βγαίνει από υποψήφιος να σφυρίξει το παιχνίδι της μεθεπόμενης αγωνιστικής Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Επίσης, οι Παπαπέτρου, Κομίνης έχουν διεθνείς υποχρεώσεις. Αυτό σημαίνει ότι διαθέσιμοι είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ θα πιέσει παρότι τα έκανε… θάλασσα στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ο Καλογερόπουλος που δέχθηκε δώρο φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Μάνταλος που όπως και ο Σιδηρόπουλος δεν είδε τη γροθιά στον Πατίτο και ο Αρετόπουλος.