Τζανόπουλος: «Διορισμένη-δοτή διοίκηση στην ΕΠΟ» - Καταγγέλλει φίμωση και υπογραμμίζει ότι «η σύνθεση της «επιτροπής εξομάλυνσης» προϊδεάζει τον παραμερισμό και την υποτίμηση των ενώσεων – μελών»

Αναλυτικά:

Μετά την σημερινή ανάληψη της διοίκησης της ΕΠΟ από την περιβόητη επιτροπή εξομάλυνσης και ενώ δεν του επετράπη η παραμικρή δήλωση ως είθισται από τους προσελθόντες της ΕΠΟ κατά την διάρκεια της παράδοσης-παραλαβής ο τελευταίος εκλεγμένος πρόεδρος της ΕΠΟ απέστειλε την παρακάτω επιστολή
ΠΡΟΣ: ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΣ
Ελευσίνα, 29 Οκτωβρίου 2016
Αγαπητέ συνάδελφε,
Ως τελευταίος εκλεγμένος στο Δ.Σ. της ΕΠΟ με τη λήξη της θητείας μας (Οκτώβριος 2016) αποχωρώ από την διοίκηση της ΕΠΟ και αναλαμβάνει καθήκοντα η γνωστή πιστεύω σε όλους σας επιτροπή εξομάλυνσης της FIFA. Με την υποσημείωση ότι ουδείς από την διορισθείσα διοίκηση από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ προσήλθε για την ανάληψη καθηκόντων. Επειδή δεν μου επιτράπηκε να αρθρώσω ούτε λέξη στους προσελθόντες και τον επικεφαλής εκπρόσωπο της FIFA, κατέθεσα έγγραφη επιστολή στο πρωτόκολλο της ΕΠΟ (33826/29-10-2016), η οποία περιλαμβάνει τα ακόλουθα.
«Κύριε εκπρόσωπε της FIFA,
Αναλαμβάνετε σήμερα με την επιτροπή σας την διοίκηση της ΕΠΟ, λίγο πριν τις καθορισμένες αρχαιρεσίες και μετά τη γνωστή απόφαση του δαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ. Σκοπός σας είναι η εξομάλυνση της κατάστασης του ποδοσφαίρου της χώρας μας. Ελπίζουμε κύριε εκπρόσωπε η διορισμένη επιτροπή σας να καταφέρει να επιτύχει στο έργο της, αφού όπως λέγεται, δεν το κατάφεραν οι νόμιμα εκλεγμένες διοικήσεις σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΟ. Εύχομαι να μην μας απογοητεύσετε.
Με τιμή
Ο αναπληρωτής Πρόεδρος ΕΠΟ
Μιχάλης Τζανόπουλος»
Εύχομαι σύντομα η εξουσία διοίκησης να επανέλθει στα νόμιμα και σύμφωνα με το καταστατικό μας μέλη της ΕΠΟ, δηλαδή τις ΕΠΣ, αν και η σύνθεση της «επιτροπής εξομάλυνσης» προϊδεάζει τον παραμερισμό και την υποτίμηση των ενώσεων – μελών. Ας ελπίσουμε ότι η κατάσταση αυτή θα είναι εντελώς πρόσκαιρη. Φυσικά δεν πρέπει να αντιπαρέλθουμε το γεγονός ότι μετά από τόσα χρόνια, έπρεπε να φτάσουμε σε «διορισμένη – δοτή» διοίκηση επί εκλεγμένης δημοκρατικά κυβέρνησης στην χώρα μας και μάλιστα «αριστερής».
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Μιχάλης Τζανόπουλος

Πρόεδρος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής