Διαιτησία: Αυτό είναι το… κρυφό σχέδιό τους

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται σχέδιο άλωσης της διαιτησίας. Οι… σύμμαχοι (κρυφοί και φανεροί) δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν, αν δεν βάλουν χέρι στη διαιτησία. Μη νομίσετε ότι υπάρχει άλλος λόγος που ασχολούνται με τα πρόσωπα που θα μπουν στην Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Δέδες που έφυγε από την ΑΕΚ και όλως τυχαίως θα μπει στη διοικούσα επιτροπή, ενώ ο Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής), όπως όλα δείχνουν, θα είναι μέλος της και ταυτόχρονα πρόεδρος της ΚΕΔ. Ο τελευταίος δεν λέμε ότι συμφωνεί με το… σκοτεινό σχέδιό τους, όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν δεδομένο, ή αν προτιμάτε δεν αποκλείουν, ότι θα δεχθεί σχετικές πιέσεις.
Η… φόρμουλα που «ανακάλυψαν» οι σύμμαχοι που ονειρεύονται να γίνουν… χαλίφηδες, παρότι μέχρι τώρα η διαιτησία τους παίζει 100-0, είναι οι ανοιχτοί πίνακες. Σύμφωνα με τον κανονισμό ρέφερι της Superleague δύναται να σφυρίζουν αγώνες της χαμηλότερης κατηγορίας, αλλά και ρέφερι της Football League να μπαίνουν σε αγώνες της Λίγκας. Εκεί θα… πατήσουν, προκειμένου να… εξαφανίσουν από τη μεγάλη κατηγορία τους διαιτητές που δεν μιλάνε. Η Football League είναι μια κατηγορία που η ΑΕΚ πέρασε και ο… παραμύθι φούρναρης έκανε προεργασία. Βάλτε και… ολίγον από Θωμά, αλλά και από άλλες ομάδες…
«Μοχλός» για τα σκοτεινά σχέδιά τους θα αποτελέσουν και κάποιες ποδοσφαιρικές ενώσεις που ενδιαφέρονται για την πρόοδο των διαιτητών τους. Δεν είναι τυχαίο ότι απροκάλυπτα σε κάποιες ΕΠΣ της αντιπολίτευσης ακόμη και οι διαιτητές περίμεναν τάχα να φύγει το ανύπαρκτο σύστημα της ομοσπονδίας. Δεδομένων και των μέχρι τώρα σφυριγμάτων υπέρ συγκεκριμένων ομάδων, αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι έκαναν προπαγάνδα, αφού οι διαιτητές έκαναν λάθη υπέρ των συμμάχων, που όπως φαίνεται συναγωνίζονται στο ποιος θα πάρει τα περισσότερα σφυρίγματα.


ΜΙΑ εκκρεμότητα είναι να επιστρέψουν και διαιτητές που προκάλεσαν με λάθη υπέρ τους και τώρα είναι εκτός πινάκων.