Αυτοί που δεν ασχολήθηκαν με το πέναλτι-φάντασμα που έδωσε ο Σιδηρόπουλος στον Μπεργκ και με τα δυο ανύπαρκτα του Καλογερόπουλου, πέρασαν από την… τρύπα της βελόνας τη διαιτησία στη Νέα Σμύρνη!

***Για να δικαιολογήσουν ότι τάχα ο Λαμπρόπουλος δεν έπρεπε να μπει ενώ ο ρέφερι έβγαλε το ματς χωρίς προβλήματα
***Η… σκόνη τους έχει άρωμα προπαγάνδας
***Για να βγάλουν καλό τον Σαραϊδάρη που ξεκάθαρα ομολογεί ότι κάνει τα χατίρια συγκεκριμένων ΠΑΕ, ενώ είναι εκπρόσωπος όλης της Superleague στο ισπανικό μοντέλο. Και το κορυφαίο; Συμφώνησε και στην επιλογή του Λαμπρόπουλου!!!


SUPERLEAGUE
7η Αγωνιστική
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2
4              Κίτρινες               4
1              Αποβολές*         1
10           Φάουλ                  18          
 8             Οφσάιντ              2             
 4             Κόρνερ                 4
*Με δεύτερη κίτρινη
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βέρρης (Λέσβου),
Τζαφόλιας (Αν. Αττικής)
4ος: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Κουρκούνας (Χανίων)

Να έχουν προηγηθεί διαιτησίες, όπως του Σιδηρόπουλου στον αγώνα Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-3, όπου το πρώτο γκολ των «πράσινων» μπήκε με πέναλτι-φάντασμα του Μπεργκ, όπως του Καλογερόπουλου στο ματς Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 3-1 που καταλόγισε δυο ανύπαρκτα πέναλτι, ή να τα έχει κάνει μαντάρα ο Σιδηρόπουλος σε ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0 με λάθη μόνο σε βάρος των γηπεδούχων και με κορυφαίο τη μη αποβολή του Πατίτο που χτύπησε εκτός φάσης τον Φιγκέιρας και να σηκώνεις τους τόνους για τη διαιτησία του Λαμπρόπουλου στο ματς της Νέας Σμύρνης, τότε ασφαλώς και δεν γίνεται αντικειμενική κριτική. Όλα γίνονται για να σηκωθεί… σκόνη εναντίον της διαιτησίας που όμως όσοι είδαν το ματς Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-2 αντιλαμβάνονται ότι η… σκόνη έχει άρωμα προπαγάνδας.
Για να μας πουν τι; Ότι ο Λαμπρόπουλος κακώς επέστρεψε επειδή η ΑΕΚ τον έχει σε μαύρη λίστα που δεν γνωρίζει κανείς πως έφτασε στον Σαραϊδάρη; Αντί να ασχολούμαστε με το από ποιον έχει πάρει εντολή, το μέλος της ΕΟΔ για να… παγώσει τον Λαμπρόπουλο, δεδομένου ότι η ΑΕΚ σε αντίθεση με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ, δεν έδωσε στη δημοσιότητα καμία μαύρη λίστα. Αντίθετα ο Θεσσαλονικιός παράγοντας έχει μετατραπεί σε… φερέφωνο συγκεκριμένων ομάδων, ενώ είναι εκπρόσωπος όλης της Λίγκας και δεν ασχολείται κανείς; Πλάκα κάνουμε;
Στη Νέα Σμύρνη δεν αλλοιώθηκε κανένα αποτέλεσμα. Μπορεί στο δεύτερο γκολ ο Λαμπρόπουλος να μέτρησε λάθος το τείχος, όμως αυτό μετακινήθηκε πιο μπροστά. Επιπλέον σε αυτή τη φάση, η ανατροπή του Μαρίν γίνεται μέσα στην περιοχή, άρα ο έμπειρος ρέφερι έπρεπε να καταλογίσει πέναλτι (64’) και όχι φάουλ από το οποίο σκόραρε Μιλιβόγεβιτς; Και μόνο από αυτό καταρρίπτεται ότι τάχα ο Λαμπρόπουλος είχε δόλο και άλλες αστειότητες.
Μπορεί κάποιος να σκεφτεί τι θα έκανε η προπαγάνδα αν το χέρι που έκανε ο Βλάχος στο 37’, γινόταν από παίκτη του Ολυμπιακού; Θα φώναζαν ή όχι για πέναλτι; Μήπως να δούμε το ριπλέι;
Μας λένε ότι έπρεπε να αποβάλει τον Ρέτσο στο 34’. Γιατί; Επειδή ο Φούντας έκανε θέατρο; Ο παίκτης του Ολυμπιακού άπλωσε τα χέρια του για να καλύψει κενό χώρο και ο άλλος έπεσε πάνω του.
Αντίθετα, ο Λαμπρόπουλος ανέχθηκε τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Πανιωνίου, κυρίως του Φούντα και του Βλάχου, ο οποίος σωστά αποβλήθηκε στο 88’. Νωρίτερα ο Ρέτσος έχει δει δίκαια τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε φάση που έχει σηκώσει ψηλά το πόδι του, όμως πρώτα έχει βρει τη μπάλα.
Ασχολούνται, εννοούμε η προπαγάνδα, με ένα λάθος οφσάιντ του Βερρή στο 14’ σε βάρος του Ανσαριφάρντ, με το ριπλέι να έχει τραβηχτεί από κάμερα που πρέπει να είναι στο καμπαναριό της εκκλησίας, πίσω από τη μια εστία. Ο βοηθός έκανε λάθος σε μια πολύ δύσκολη φάση, αλλά για την απόσταση από τον τελευταίο αντίπαλό του έχουμε ενστάσεις, επειδή η γραμμή μπαίνει ενώ δεν υπάρχει κάμερα στην ίδια ευθεία.
Όμως, για δεν ασχολούνται με τη φάση του 4’, που ο Βερρής άφησε τον ίδιο παίκτη να δημιουργήσει ευκαιρία, ενώ ήταν αρκετά πίσω από την άμυνα; Αυτό δεν είναι λάθος; Στη φάση του 14’ ο Βερρής ήταν κακός, σε αυτή στο 4’ καλός;
Άλλη μια απόδειξη της προπαγάνδας που γίνεται, η οποία ξεκάθαρα αδικεί τον βοηθό…
Πέρασαν από την τρύπα της βελόνας και τον δεύτερο βοηθό, Τζαφόλια για υπόδειξη οφσάιντ στον Μασούρα που και πλάγια είναι ο παίκτης ενώ και η φάση είναι εξαιρετικά οριακή.
Συνολικά στη Νέα Σμύρνη οι βοηθοί καταλόγισαν δέκα οφσάιντ και όλα ήταν οριακά. Αρα, σε γενικές γραμμές ήταν καλοί.