Απίστευτες καταγγελίες σωματείου της ΕΠΣ Κυκλάδων: «Ο «κύριος» Φρέρης και οι συνεργάτες του γνώριζαν μία εβδομάδα πριν την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής»

*** «Βιώνουμε την εποχή των προσωπικών σχέσεων, της προσωπικής ματαιοδοξίας, τον διαχωρισμό σε ψηφοφόρους και μη, όπως και την απόλυτη  διάκριση και αδικία μεταξύ των σωματείων»
Σάλος στην ΕΠΣ Κυκλάδων από την καταγγελία-βόμβα, και μάλιστα με στοιχεία της Λάβας Εμπορείου που επιτίθεται ευθέως στον πρόεδρό της Ειρηναίο Φρέρη, αναφέρεται ξεκάθαρα σε διακρίσεις ομάδων, καταγγέλλει προαποφασισμένες αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ, τονίζοντας ότι είναι «κατευθυνόμενη». Ακόμη αναφέρεται σε «βαπιστμένους από την ΕΠΣ Κυκλάδων παρατηρητές, οι οποίοι συμπληρώνουν τις εκθέσεις τους, όχι βάσει με αυτά που έχουν δει, αλλά  βάσει με τις προσωπικές και όποιες άλλες σχέσεις υπάρχουν, «ζουν και βασιλεύουν» στη νέα τάξη πραγμάτων της Ένωσης μας».
Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσή της, η Λάβα Εμπορείου αναφέρει: «Ήταν πολλές οι στιγμές που νιώσαμε ότι προσβάλλεται η νοημοσύνη μας. Και λέμε για τη νοημοσύνη μας μόνο, αφού όλα τα άλλα που αφορούν την ομάδα σίγουρα προσβλήθηκαν. Ο «κύριος» Φρέρης και οι συνεργάτες του φρόντισαν γι αυτό, ακόμα και σε σημείο να γνωρίζουν μία εβδομάδα πριν την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ στο www.sportcyclades.gr