Τα λάθη του Σιδηρόπουλου στα τελευταία ντέρμπι που σφύριξε

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το ίδιο έργο… Όπως και πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο μηχανισμός της προπαγάνδας άρχισε πάλι τα ίδια και ενόψει του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Ετσι στέλνουν μηνύματα για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου και στο παιχνίδι της Κυριακής. Βέβαια λεπτομέρεια αποτελεί πως αν και είναι ρέφερι της ελίτ κατηγορίας, ο Σιδηρόπουλος δεν τα πηγαίνει καλά στα ντέρμπι. Στο περσινό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1 δεν έδωσε πέναλτι στους φιλοξενούμενους.

Εκτός από τον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ, την προηγούμενη σεζόν ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) σφύριξε και το ματς Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 3-0 στα πλέι οφ. Μην σας ξεγελά το σκορ, σε αυτό το παιχνίδι ο …κορυφαίος τα έκανε μαντάρα στον πειθαρχικό έλεγχο. Επρεπε να αποβάλει τους Αραβίδη, Μπεργκ και Αρθρο. Ειδικά με τον Σουηδό, ξεπέρασε κάθε όριο.

Για να μην θεωρηθεί ότι τα λέμε μόνο εμείς, παρατηρητής του Σιδηρόπουλου στο ΠΑΟ-ΑΕΚ 3-0 ήταν ο Μπίκας, ο οποίος στα αποδυτήρια του έκανε επεσήμανε: «Πρέπει να είσαι πιο αυστηρός με τους παίκτες. Όμως, ο διεθνής δεν φαίνεται να είχε αντιληφθεί την κακή εικόνα του, καθώς δικαιολογήθηκε: «Δεν ήθελα να φτάσω στα άκρα. Οι περιπτώσεις δεν ήταν τόσο προκλητικές για να δείξω την κόκκινη κάρτα»!


Για την μη αποβολή του Πατίτο, δεν τιμωρήθηκε ο Σιδηρόπουλος αλλά ο βοηθός Ευθυμιάδης, αν και ο ρέφερι είναι συνυπεύθυνος. Στο περσινό Ξάνθη-Ατρόμητος 2-2 πάλι δεν τιμωρήθηκε ο ρέφερι που δεν προειδοποίησε ότι ο Καπετάνος δεν πήρε τη μπάλα από αντίπαλο, αλλά πάλι ο Ευθυμιάδης. Ένα γκολ που μέτρησε από κακή συνεργασία.