Προκλήσεις επί προκλήσεων

Πρόκληση

Ο Σιδηρόπουλος είπε ότι δεν είδε τη γροθιά του Πατίτο στον Φιγκέιρας και τη χρέωσαν στον βοηθό Ευθυμιάδη, αν και έπρεπε και οι δύο να πάρουν κάτω από τη βάση, δηλαδή βαθμό 7,9. Ομως, οι αρμόδιοι προκαλούν τόσο ωμά που όρισαν τον έμπειρο βοηθό ως βοηθό του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Σπρώξιμο

Ποια είναι η εξήγηση για τον ορισμό του Καλογερόπουλου στο Λάρισα-Πανιώνιος; Προβλέπουμε ότι ο μηχανισμός της προπαγάνδας που υπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων ΠΑΕ θα τον… σπρώξει για να οριστεί στο παιχνίδι της άλλης Κυριακής Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Λογικά αναμένεται να παρουσιάσουν Καλογερόπουλο ως… κορυφαίο Νο 2. Ασχετα αν στην Ευρώπη ανέβηκε στη δεύτερη κατηγορία της UEFA επειδή άδειασαν θέσεις λόγω της μεγάλης ανανέωσης της ΕΠΟ στον πίνακα των διεθνών.

Στο τέλος

Αν έβγαιναν στη δημοσιότητα οι βαθμολογίες των διαιτητών, θα διαπιστώναμε ότι πέρσι ο Καλογερόπουλος ήταν τρίτος ή τέταρτος από το τέλος με βάση τον μέσο όρο της βαθμολογίας των παρατηρητών. Είχε κάνει σοβαρά λάθη τουλάχιστον στα μισά παιχνίδια από τα δέκα ματς πρωταθλήματος που σφύριξε, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα πρωταθλήματος ΑΕΚ-Ολυμπιακός.