Εχουν μνήμη …χρυσόψαρου!

***Πρώτα μας έλεγαν ότι το δήθεν σύστημα, που είναι μόνο στη φαντασία τους, ήθελε Μάνταλο ή Καλογερόπουλο, τελικά μπήκε ο Αρετόπουλος, όμως αντί να κρυφτούν το.βιολί, βιολάκι...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ

ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Την περασμένη Τετάρτη, μια μέρα πριν ανακοινωθούν οι ορισμοί ο μηχανισμός της προπαγάνδας που στοχοποιεί και λασπολογεί διαιτητές, παράγοντες και δημοσιογράφους (σ.σ. επιπλέον  στην ποδοσφαιρική πιάτσα λέγεται ότι κάποιοι, δεν λέμε οι ίδιοι, στέλνουν και ανώνυμα δημοσιεύματα στις δικαστικές αρχές για να στηθούν δικογραφίες) μας… ενημέρωναν ότι το σύστημα τάχα δεν θέλει τον Σιδηρόπουλο για το παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και τάχα προωθεί τους Χάρη Καλογερόπουλο (Αθηνών) και Σταύρο Μάνταλο (Καβάλας). Επαναλαμβάνουμε αυτό ήταν το… έγκυρο ρεπορτάζ τους που αποδείχτηκε της… πλάκας, ή καλύτερα αποδείχθηκε μια φούσκα και τίποτα περισσότερο.
Ως γνωστόν για το ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ επιλέχθηκε ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων). Τελικά οι εξελίξεις τους… άδειασαν, άρα το σύστημα της ΕΠΟ είναι μόνο στη φαντασία τους, χώρια που τούτο αποδείχθηκε με την παρέμβαση της FIFA, η οποία παρέτεινε την θητεία της διοίκησης της ΕΠΟ που αυτοί εξακολοθούν να λασπολογούν κατά 2-3 εβδομάδες, άρα εμμέσως εξέφρασε την εμπιστοσύνης της. Αποτέλεσμα; Τώρα τους φταίει η παγκόσμια ομοσπονδία, η ίδια που πριν  από λίγο καιρό αποθέωναν!
Για τα επιστρέψουμε στα της διαιτησίας μια από τα ίδια γίνεται και τώρα, επειδή στον μηχανισμό της προπαγάνδας φαίνεται πως έχουν μνήμη… χρυσόψαρου. Αφού δεν επιλέχθηκαν οι Καλογερόπουλος, Μάνταλος, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να… βαφτίσουν και τον Αρετόπουλο ότι κι αυτός είναι του… συστήματος, το οποίο, επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά, αποδείχθηκε ότι βρίσκεται μονάχα στην φαντασία τους.
Δεν υπάρχουν μεγαλύτερες αποδείξεις ότι όλα αυτά τα κάνουν για να δηλητηριάζουν το ποδόσφαιρο. Εκτέθηκαν, και αυτό γίνεται συνέχεια, με τα σενάριά τους για Μάνταλο, Καλογερόπουλο, ενώ ταυτόχρονα δεν κατάφεραν να επιβάλλουν τον Σιδηρόπουλο, επειδή τους ρέφερι πρέπει να επιλέγουν οι αρμόδιοι και όχι οι ομάδες. Στο κάτω κάτω στον πίνακα δεν υπάρχει μόνο ο Σιδηρόπουλος που πλέον είναι φαβορί για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.