Δεν είναι μόνο η Τρίπολη – Και σε αυτά τα ματς ο Αρετόπουλος ευνόησε τον ΠΑΟΚ - Κάποιες υποδείξεις υπέρ του δεν έχουν γίνει από άλλον διαιτητή!!!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Δυο πέναλτι σε ένα ματς

Μόνο για να τον επηρεάσουν είναι οι φωνές του ΠΑΟΚ για να τον Αρετόπουλο. Χθες γράφαμε για τη διαιτησία του, με φουλ σπρώξιμο στους Θεσσαλονικείς, στο φετινό ματς με τον Αστέρα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Όμως, υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια που ο 37χρονος διεθνής ρέφερι ευνόησε τον ΠΑΟΚ. Κατ’ αρχήν είναι ο μοναδικός, ο οποίος σε ένα ματς τους έχει δώσει δυο πέναλτι! Στις 11/11/12 σφύριξε ΠΑΟΚ – Πλατανιάς 2-0 και ο Αρετόπουλος πήγε στην άσπρη βούλα στο 44’ σε πέναλτι που έχασε ο Αθανασιάδης, ενώ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 68’ με πέναλτι του Σαλπιγγίδη.

Αγνόησε
Στις 05/02/2014 ο Αρετόπουλος διαιτήτευσε ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 5-0 αλλά μην σας ξεγελά το ευρύ σκορ. Στην ανάπαυλα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αποδοκίμασαν την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα τους, καθώς ο ΟΦΗ πίεζε. Το δεύτερο γκολ του Σαλπιγγίδη στο 61’ είναι οφσάιντ , ο βοηθός Γκάγκας υπέδειξε την παράβαση, όμως ο Αρετόπουλος προτίμησε να πάρει τη φάση πάνω του και τιμωρήθηκε με «καμπάνα» τριών αγωνιστικών.

Επηρεασμός
«Μην δώσετε δικαιώματα να κάνει ζημιά ο Αρετόπουλος. Προσέξετε τις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά σας μην έχουμε τσάμπα κάρτες», είχε συμβουλέψει ο Τεβεκέλης τους παίκτες του ΠΑΟΚ, πριν από το ματς της σεζόν 2015-16 με τον Αστέρα στην Τούμπα (στις 27/02), όπου ο Τρικαλινός ρέφερι σφύριξε σε κλίμα έντονης αμφισβήτησης για να τον επηρεάσουν.

Οι κάρτες
Ο Αρετόπουλος επηρεάστηκε και ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης και από τότε ορίστηκε σε δυο παιχνίδια του μέχρι το τέλος της σεζόν 2015-16. Ετσι δεν έδειξε κόκκινη κάρτα  στο μαρκάρισμα του Μακ που προκάλεσε τον τραυματισμό του Σανκαρέ στο κεφάλι (45+1’). Όπως θα μπορούσε να αποβάλει και τον Πέλκα στο 73’ που πήγε με τις τάπες στον Δημούτσο. Αξέχαστη κι αυτή η διαιτησία του.

Ανάποδα
Την σεζόν 2015-16 ο Αρετόπουλος είχε οριστεί στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-1, το οποίο έγινε στις 31/05 για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Τότε είχε συμβεί εντελώς το ανάποδο. Τον διεθνή ρέφερι είχαν στοχοποιήσει οι «πράσινοι», ενώ αυτή η τακτική του ΠΑΟ πρέπει να ήταν και η αιτία της οριστικής ρήξης Σαββίδη-Αλαφούζου!

Την ίδια σεζόν, δηλαδή την προηγούμενη, ο Αρετόπουλος είχε σφυρίξει για την κανονική περίοδο (8η αγωνιστική) και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 3-1, όπου ο ΠΑΟΚ πέτυχε το πρώτο του γκολ με πέναλτι που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι…

Ποιός άλλος τα έκανε αυτά;
Από ποιον άλλον διαιτητή ο ΠΑΟΚ έχει πάρει δυο πέναλτι σε ένα παιχνίδι όπως υπέδειξε ο Αρετόπουλος σε προηγούμενο παιχνίδι του με τον Πλατανιά; Ποιος άλλος ρέφερι, εν μέσω αποδοκιμασιών της ομάδας, πήρε λανθασμένα φάση-οφσάιντ πάνω του όπως ο Αρετόπουλος σε ματς με τον ΟΦΗ; Τι παράπονα έχει από την προηγούμενη σεζόν, διάστημα που ορίστηκε τέσσερις φορές σε αγώνες του; Και μόνο αυτά δείχνουν ότι οι φωνές τους είναι για να τον επηρεάσουν.


Αρετόπουλος: Τέσσερα ματς πέρσι στον ΠΑΟΚ, ένα στον Ολυμπιακό

Δυο ορισμοί φέτος. Και οι δυο στον ΠΑΟΚ!!!