Τα πειράματα και τα γνωστά αποτελέσματα…

Το ένα αφορά πόσο θα αντέξουν αυτοί που δεν ορίζονται, μεταξύ αυτών και διεθνείς, και ουσιαστικά τους δείχνουν τον δρόμο της εξόδου, αν και αυτό δεν προβλέπεται από κανέναν κανονισμό, επειδή όλοι οι ρέφερι υπογράφουν το απαιτούμενο διοριστήριο που έχει ισχύ μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει δεν περιλαμβάνει μόνο δεσμεύσεις αλλά και υποχρεώσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Το άλλο αφορά πως θα πάνε οι άπειροι, όχι μόνο του πίνακα της Football League, που ορίζουν και αποτελεί μεγάλη απορία που τους… ανακάλυψαν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης, οι οποίοι δεν εμπιστεύονται συναδέλφους τους που ήταν χρόνια μαζί στον πίνακα αλλά άλλους με τους οποίους είναι ζήτημα αν τους χαιρετούσαν (;;;) στα σεμινάρια που γίνονταν. Ηδη η UEFA ενοχλήθηκε με τη μη χρησιμοποίηση διεθνών, δεδομένου πως αν και νέοι πήγαν καλά στις διοργανώσεις της.
Τα αποτελέσματα των πειραμάτων είναι γνωστά. Οι δυο τελευταίες αγωνιστικές του 2016 ήταν από τις χειρότερες που έγιναν. Ειδικά η 15η δεν ήταν η χειρότερη της χρονιάς αλλά η χειρότερη των τελευταίων χρόνων, δεδομένου ότι έγινε… μπάχαλο στα επτά από το οκτώ παιχνίδια.
Οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης εξακολουθούν να απολαμβάνουν την θαλπωρή της ασυλίας και του παχυλού, σύμφωνα με δημοσιεύματα, συμβολαίου τους. Όμως, με την επιστροφή στη δράση της Superleague, ειδικά όσο θα περνάει ο καιρός, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ζητηθούν ευθύνες, επειδή ορισμός σημαίνει ευθύνη. Στο πρωτάθλημα δεν παίζουν μόνο οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, καθώς όπως φαίνεται μέλημά τους είναι να παραμένουν ευχαριστημένες αυτές οι ομάδες, αν και ο Κωσταράς τάραξε τα νερά με την ΑΕΚ, με δεδομένο το «ντου» του Μελισσανίδη. Πάντως, την ΚΕΔ επισκέφθηκαν και οι Βρέντζος, Παναγόπουλος και θα διέρρεε αν είχαν απαιτήσεις του στιλ «αυτοί να μην σφυρίζουν ούτε στη Β’ Εθνική», ενώ την ΑΕΚ… έκαψε ένας αρεστός σε αυτή βοηθός, εξαιτίας του οποίου αναβλήθηκε μέχρι και ο τελικός Κυπέλλου.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο Τριτσώνης έλειπε και πήγε τρέχοντας να συναντήσει τον Μελισσανίδη, άρα αναμένουμε πως θα χειριστεί στο εξής τα παιχνίδια της ομάδας. Κι αυτό ένα πείραμα θα είναι. Παρεμπιπτόντως, το… τρέχοντας είναι πρωτοφανές για παράγοντα διαιτησίας, που υποτίθεται ότι πρέπει να είναι ανεξάρτητος και ειδικά για κάποιον που ως ρέφερι είχε τη φήμη καλού παιδιού.

Ηδη ανακοινώσεις ομάδων για κακές διαιτησίες έχουν βγει. Δεν είναι στραβός ο γιαλός, στραβά αρμενίζει το ντουέτο της ΚΕΔ που αν και νέοι ως παράγοντες δείχνουν εγκλωβισμένοι στην αρρωστημένοι λογική της προπαγάνδας αλλά και συγκεκριμένων ΠΑΕ που στοχοποιεί και λασπολογεί διαιτητές.