Τετ α τετ Ιβάν-Δρόσου

***Η παρουσία του προέδρου της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής στη σουϊτα του ομολόγου του στον ΠΑΟΚ
***Η συζήηση στα ρώσικα...

ΠΗΓΗ: LiveSport (Σάββας Λιβάνιος)

Ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής Ιωάννης Δρόσος  μιλάει ρωσικά κι αυτό τον βοηθάει να συζητάει απευθείας, εφόσον κριθεί αναγκαίο, με τον Ιβάν Σαββίδη. Ήδη μάλιστα έχει συναντηθεί μια φορά μαζί του και τα είπαν για αρκετή ώρα…
 Ο «εκλεκτός» του Κωστάκη Κουτσοκούμνη στις 8 Δεκεμβρίου βρέθηκε στην Τούμπα για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Λίμπερτς, στο οποίο ο δικέφαλος σφράγισε την συμμετοχή του στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Δρόσος πέρασε από τη σουίτα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συνομίλησε μαζί του. Λεπτομέρειες της συζήτησης τους δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά είναι πρωτοφανές ότι θα μίλησαν για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου και πώς αυτή μπορεί να βελτιωθεί. Ο Σαββίδης είναι άλλωστε ένας μεγαλοεπενδυτής για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ανέλαβε τη χορηγία της Super League προσφέροντας 5 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια.
Ο Ιωάννης Δρόσος έχει παρακολουθήσει και παιχνίδι του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», όμως δεν προσκλήθηκε να πάει στην σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στον πρόεδρο των πρωταθλητών έχει απαγορευτεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και ίσως γι’ αυτό να απέφυγε να μιλήσει με τον Δρόσο.

Ο πρόεδρος της ΠΔΕ θα ήθελε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους τέσσερις μεγαλοπαράγοντες της Super League, τους Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσάνιδη και Σαββίδη, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει τουλάχιστον τρεις προσπάθειες προκειμένου να βρεθούν μαζί οι Big 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως καμία απ’ αυτές δεν είχε αίσιο τέλος. Η κάθε πλευρά έχει τα επιχειρήματά της και δυστυχώς καμία δεν δείχνει διάθεση να βάλει νερό στο κρασί της.