Οι… καρφάρες του Γκιρτζίκη για τη διοικούσα επιτροπή

Με αφορμή τη… διαρροή για τη «μαύρη τρύπα» στην ΕΠΟ,  ο Γκιρτζίκης τους… στόλισε κατάλληλα.  "Εγώ ήμουν ο μ@λ@κ@ς που έπαιρνα 23 ευρώ την ημέρα..”, ήταν η …καρφάρα που έριξε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ με δηλώσεις του στο contra.gr, σχετική με τις αμοιβές των νυν παραγόντων του ποδοσφαίρου. Γιατί άραγε δεν ξεκαθαρίζουν αν τα μικτά είναι 12.000 ευρώ; Γιατί δεν απάντησε ο Κωστάκης στον Τζώρτζογλου;
Η δεύτερη… καρφάρα είχε σχέση και με τους δοτούς αλλά μπορεί να θεωρηθεί και ως… ξυπνητήρι για τις ενώσεις: «Στο ταμείο της ΕΠΟ πριν φύγω υπήρχαν 3.8 εκατ. ευρώ και με αναμενόμενα έσοδα που θα μπορούσαν να είχαν δώσει και στις Ενώσεις χρήματα αλλά δεν το κάνουν. Ε, βέβαια άμα πληρώνονται οι κύριοι αδρά, επόμενο είναι».
Φυσικά και ο Γκιρτζίκης παραδέχθηκε ότι υπάρχει έλλειμα, αφού η ομοσπονδία επί των ημερών του λειτουργούσε με απόλυτη διαφάνεια. Όμως, τόνισε ότι έχει δημιουργηθεί στην ΕΠΟ την τελευταία 15ετία, έφτασε μέχρι και τα 48 εκατομμύρια ευρώ και επί ημερών Πιλάβιου, Σαρρή και του ίδιου μειώθηκε στα 15 εκατομμύρια. “Αν πάμε 15 χρόνια πίσω, θα δούμε κάθε χρόνο ποιο ήταν το υπόλοιπο. Εμείς δεν καυχιόμασταν με τον Σοφοκλή Πιλάβιο ότι όλες οι χρονιές ήταν θετικές κατά τέσσερα, πέντε εκατομμύρια ευρώ και λιγόστεψε αυτό το χρέος; Τα 15 εκατομμύρια δεν είναι δικό μου χρέος, ίσα ίσα θα έπρεπε να μας επαινέσουν γιατί το μειώσαμε”, εξήγησε ο Γιώργος Γκιρτζίκης.