«Εκ παραδρομής» είναι μόνο η...διοικούσα επιτροπή

***Απίθανη ανακοίνωση από την ΠΔΕ/ΕΠΟ
***Κατηγορεί τα ΜΜΕ για τις… γκάφες στο πρόγραμμα του Κυπέλλου και φυσικά δεν δείχνουν ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη!
***Ποιος διοικεί το ποδόσφαιρο; Ο… φούφουτος;
***Μόνο ο Γκιρτζίκης έφταιγε…
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΔΕ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ:

Με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε από την ανακοίνωση του αγωνιστικού προγράμματος για την 3η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων 2016-17, από την ΠΔΕ/ΕΠΟ ανακοινώνονται τα παρακάτω.
«Η εκ παραδρομής δημοσιοποίηση του προγράμματος αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ στην πραγματικότητα ή όλη διαδικασία βρισκόταν ακόμα σε εξέλιξη, προκάλεσε δικαιολογημένα αλγεινή εντύπωση όχι μόνο στις ΠΑΕ που "ταλαιπωρήθηκαν", πρόσκαιρα έστω, αλλά και στην Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, δεδομένου μάλιστα ότι ο προγραμματισμός των αγώνων αυτών γινόταν επί σειρά ετών, κατά κανόνα, χωρίς πρόβλημα και δίχως κανείς εκ της Διοικήσεως να εμπλέκεται σε αυτόν.
Την ίδια εντύπωση προκαλεί βέβαια και η σπουδή, με την οποία κάποιοι έσπευσαν να αναδείξουν το "εκ παραδρομής πρόγραμμα" αποδίδοντάς το στην ΠΔΕ (!), αμελώντας την διόρθωσή του, και πολύ περισσότερο επιλέγοντας να αγνοήσουν την σοβαρότητα του αληθινού "βασικού θέματος" της χθεσινής ημέρας, που αφορούσε την εξελισσόμενη προσπάθεια υπονόμευσης της ΠΔΕ και το διεθνούς μέλλοντος του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σε κάθε περίπτωση, η ΠΔΕ εκφράζει τη λύπη της για τις όποιες αστοχίες εν προκειμένω παρατηρήθηκαν, δηλώνει ωστόσο απολύτως αποφασισμένη να αποκρούσει τις προσπάθειες αυτές, απ' όπου και με όποιον τρόπο κι αν προέρχονται, και να εκπληρώσει επιτυχώς την αποστολή της.
Η ΠΔΕ καλωσορίζει πάντα την καλόπιστη και έντιμη κριτική και προφανώς δεσμεύεται να προχωρήσει σε επιλογές, μέτρα και πρακτικές που θα εξασφαλίσουν την προάσπιση της λειτουργικής αξιοπιστίας της ομοσπονδίας και των υπηρεσιών της.


Το Κύπελλο Ελλάδος είναι η κορυφαία διοργάνωση που διοργανώνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αποτελεί ένα από τα κορυφαία brand names του ποδοσφαίρου μας και εξίσου σοβαρή πηγή χρηματοδότησής του, κατά συνέπεια η οργανωτική αναδιάρθρωση και αναβάθμισή του θα αποτελέσουν άμεσες προτεραιότητες».

Σχόλια