Απέτυχαν και δεν το ξέρουν – Η διαιτησία πάει από το κακό στο χειρότερο, όμως τα …πειράματα συνεχίζονται – Τα έχουν χαμένα (λόγω πιέσεων;) ή κάνουν τους ορισμούς σαν… αγγαρεία και χωρίς μελέτη;

Φαίνεται πως οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης δεν προβληματίστηκαν από τις κακές διαιτησίες των δυο τελευταίων αγωνιστικών, ειδικά της 15ης όπου εξόφθαλμα λάθη έγιναν στα επτά από τα οκτώ παιχνίδια της Superleague
Μήπως τα έχουν χαμένα λόγω πιέσεων; Ας μην ξεχνάμε ότι μετά τον Μελισσανίδη, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που διαρρέουν σήμερα ήταν η σειρά του Μάκη Γκαγκάτση, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, να επισκεφτεί τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη και να ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα από την ΚΕΔ! Επειδή αλλιώς δεν θα τους στηρίξει ο ΠΑΟΚ!
Πάντως, το δίδυμο της ΚΕΔ φαίνεται να συνεχίζει τα …πειράματα στους ορισμούς δείχνοντας ότι δεν έχουν σχέδιο:
-Ο Ζαχαριάδης επέστρεψε μετά από 1,5 χρόνο στους πίνακες, αρχικά τον έβαλαν στην δεύτερη κατηγορία (ΟΦΗ – Παναιγιάλειος 1-0) για να τον ορίσουν Πλατανιάς-Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της εξ αναβολής 1ης Αγωνιστικής της Superleague. Με ένα ματς, αν τον είδαν κιόλας, διαπίστωσαν ότι είναι έτοιμος για τα δύσκολα.
-Ο Τζήλος (Λάρισας) εξακολουθεί να πάει τρένο στους ορισμούς, παρότι είναι ρέφερι της Football League, τον έβαλαν Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα ρέφερι της μεγάλης κατηγορίας παραμένουν στη κατάψυξη.
-Ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) ορίστηκε Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης. Ενας ρέφερι που δεν έπρεπε να είναι στους πίνακες, όμως απολαμβάνει ασυλίας ό,τι και αν κάνει. Στο ματς Βέροια-ΠΑΟ 1-1 δεν καταλόγισε πέναλτι και αποβολή του Κουτρουμπή, κάνοντας ένα από το πιο προκλητικά λάθη της φετινής σεζόν. Στο ματς Πλατανιάς-Πανιώνιος 1-1 απέβαλε τον Βλάχο σε φάση που δεν έκανε ούτε φάουλ!  
-Οι τετράδες που βάζουν είναι… σαλάτα, αν και πρέπει να βάζουν στους ρέφερι βοηθούς της αρεσκείας τους, αυτοί βάζουν ό,τι κάτσει.
Θέλετε και παραδείγματα; Ιδού τα πιο χαρακτηριστικά:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)
Βοηθοί: Καλφάκης (Χανίων),
Μπετσόγλου (Κορίνθου)
4ος: Αντωνίου (Αθήνας)


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Αναστόπουλος (Αρκαδίας)
Γεωργακόπουλος (Πειραιά)
4ος: Φωτιάς (Πέλλας)


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ
Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής),
Χαρίσης (Γρεβενών)
4ος: Τζοβάρας (Λαμίας)