Βουλευτής Καλοχαιρέτας

Έστερξε η UEFA (αλήθεια με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη ή όχι;) να επιχορηγήσει εκτάκτως "την πτωχή και κατατρεγμένη ΕΠΟ" με ένα αστείο ποσό της τάξης των 220.000 ευρώ, που θα δοθεί ισόποσα στις Ενώσεις, ως άπαξ επιχορήγηση, για να περάσουν τις γιορτές.
Κάτι σαν τον μποναμά του Τσίπρα, δηλαδή, για τον οποίο απολογήθηκε εγγράφως στους δανειστές και σαν καλός... Τσακαλώτος ρητά υποσχέθηκε ότι αυτό έγινε για μια και μόνη φορά και δεν πρόκειται να ξαναγίνει.
Βεβαίως από αυτή την παλαιοκομματική τακτική της UEFA, που θυμίζει επαρχιώτη  βουλευτή της περιόδου του 1960 με εξαιρετικές επιδόσεις στο ρουσφέτι λες και απευθύνεται στους ιθαγενείς με τους καθρέφτες και τα μπιχλιμπίδια, δεν θα μπορούσε να λείψει ο "βουλευτής Καλοχαιρέτας"...
Είναι τόσο αστείοι αυτοί στην Π.Δ.Ε. που φρόντισαν μόνοι τους να ξευτιλίσουν τον Κωστάκη, αναφέροντας, όπως συνέβαινε στην ελληνική επαρχία πριν σαράντα χρόνια, ότι "με προσωπικές ενέργειές του κατέστη δυνατή η εξασφάλιση της έκτακτης επιχορήγησης..."
Αληθινός Καλοχαιρέτας δηλαδή κι έτοιμος να ξεπλυθεί στο …πλυντήριο των 220.000 ευρώ, που νομίζει ότι θα τον καθαγιάσουν στις συνειδήσεις των Ενώσεων.
Πόσο λίγος είναι τελικά και πόσο έχει υποτιμήσει τις Ενώσεις θα το καταλάβει πολύ σύντομα.

Όσο για τα εγχώρια παπαγαλάκια του θα έρθει και αυτών η σειρά. Σας είπα ότι οι "βλαχοπρόεδροι" έχουν ένα κακό ελάττωμα. Αντιδρούν πολύ άσχημα όταν καταλάβουν ότι πας να τους κοροϊδέψεις με χάντρες και καθρεφτάκια ή να παρουσιάσεις ότι τους επιχορηγείς με τα δικά τους λεφτά.